جهاددانشگاهی سمنان منشأ توسعه و برکت بوده است

نماینده ولی فقیه در استان سمنان از جهاد به عنوان یک واژه مقدس در گفتمان اسلامی یاد کرد و گفت: جهاددانشگاهی سمنان منشأ توسعه و برکت بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی سمنان، آیت الله سید محمد شاهچراغی به مناسبت روز جهاد دانشگاهی از این نهاد به عنوان یک واژه مقدس در گفتمان اسلامی یاد کرد و افزود: جهاد دانشگاهی در هر موقعیت و جایگاهی که قرار گیرد با خود برکت و توسعه به دنبال دارد لذا باید گفت این نهاد منشاء حرکت، توسعه و برکت بوده است.

 

وی با اشاره به ولایتمداری اعضای جهاددانشگاهی تصریح کرد: شما باید بکوشید که دیگران را نیز به زیر پرچم و بیرق ولایت‌فقیه درآورید چرا که ولی‌فقیه، مرجع جامع‌الشرایط و نائب امام زمان(عج) است.

 

امام جمعه سمنان نه گفتن به دشمن را جهاد دانست و گفت: جهاددانشگاهی به هر بخشی که وارد شده به مردم، نظام و رهبری خدمت کرده است.

 

آیت الله شاهچراغی جهاد را همزاد سعی و تلاش ارزیابی و اضافه کرد: هر جا تلاش و حرکت بیشتری انجام گیرد ثمره بیشتری نیز برای نظام و انقلاب و اسلام به همراه دارد.

 

وی با بیان اینکه جهاد باید فی‌سبیل لله باشد، گفت: یکی از کارهای ارزشمند در جهاددانشگاهی توجه به معنویت و کار برای رضای خداوند است.

 

امام جمعه سمنان با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی اقدامات و خدمات شایسته‌ای انجام داده است، گفت: جهاددانشگاهی باید خدمات خود را به همه مردم در همه شهرها توسعه دهد تا همه از برکات این نهاد انقلابی بهره‌مند شوند و مسئولان استان نیز باید از این نهاد انقلابی حمایت کنند.

 

جهاد دانشگاهی از سرمایه‌های علمی کشور است

استاندار سمنان در پیامی، سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی را به رئیس و سایر اعضای جهاددانشگاهی استان تبریک گفت و نوشت: جهاددانشگاهی از سرمایه‌های علمی کشور است.

 

سید شهاب‌الدین چاوشی در پیامی روز جهاد دانشگاهی را تبریک گفت و نوشت: جهاد دانشگاهی به‌عنوان نهادی برآمده از انقلاب اسلامی، پیشرفت‌های علمی و توفیقات بسیار زیادی درزمینهٔ های مختلف علمی، پژوهشی، تحقیقاتی، آموزشی و فرهنگی داشته است لذا باید گفت مراکز علمی موفق مانند جهاد دانشگاهی با فعالیت‌های چشمگیر و خدمات ارزنده در تولید علم، از سرمایه‌های علمی کشور محسوب می‌شوند که توسعه و پیشرفت آن‌ها، به توسعه و پیشرفت علمی کشور می‌انجامد و لازم است حمایت‌های ویژه‌ای از این مراکز علمی صورت گیرد.

 

چاوشی همچنین نوشت: فعالیت تخصصی و بی‌نظیر در سطح جهان در حوزه پژوهشگاه رویان، سلول‌های بنیادی خون‌بند ناف، پیوند اعضاء، توفیقات علمی درزمینهٔ علم شبیه‌سازی، ارائه خدمات متنوع آموزشی، فعالیت‌های مختلف پژوهشی و تحقیقاتی، فعالیت‌های مختلف فرهنگی ازجمله کمک به پیشرفت‌های رسانه‌ای با راه‌اندازی خبرگزاری ایسنا به‌عنوان اولین خبرگزاری مدرن ایران که سرآغاز راه‌اندازی ده‌ها خبرگزاری به تبعیت از ایسنا در سراسر کشور و کشورهای فارسی‌زبان شد و همچنین راه‌اندازی اولین خبرگزاری تخصصی قرآن و خبرگزاری علمی ازجمله توفیقات این نهاد علمی در طول عمر پربرکت ۳۸ ساله انقلاب اسلامی بوده است.

 

وی در دیگر بخش پیام خود، تأکید کرد: جهاد دانشگاهی بافرهنگ جهادی در تولید دانش‌بنیان بر اساس توان ملی و آموزش‌های تخصصی برای توسعه اشتغال جوانان نقش مثبت و ارزنده‌ای داشته است، این نهاد انقلابی باروحیه مدیریت جهادی و بهره‌گیری از استعدادهای جوان در بدنه علمی، پژوهشی و تحقیقاتی، در بحث تولید علم در کشور به یک برند معتبر تبدیل‌شده است. جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک مرکز تخصصی در تولید علم و آگاهی است و تأکید این مرکز علمی بر لفظ جهاد با تمامی مشترکات و ذهنیات ما بر این کلمه ارزشمند، بیانگر نوعی تلاش مضاعف و همتی پویا در عرصه فناوری و دانش ورزی است و به‌درستی که می‌توان جهاد دانشگاهی را به‌عنوان یکی از مجموعه‌های ارزشی و انقلابی در سطح کشور الگو قرارداد. این نهاد در طی سال‌های اخیر به نحو قابل‌توجهی توانسته است تا در راستای تولید علم و تربیت جوانان اندیشمند، پیشرفت‌های خوبی را درزمینهٔ های علمی و پژوهشی به دست آورد که خود نشان‌دهنده توان این نهاد برای یافتن فنون و علوم جدید برای رفع نیازهای کشور است.

 

چاوشی در پایان با تبریک فرارسیدن ۱۶ مرداد، سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی به تمام جهادگران جهاد دانشگاهی و خانواده این نهاد علمی و انقلابی، فعالیت‌های جهاد دانشگاهی استان سمنان در حوزه پژوهش، آموزش، فرهنگی، تجاری‌سازی و اشتغال را مطلوب و ارزشمند دانست و گفت: این نهاد به‌عنوان یکی از مراکز فعال و مؤثر در مجموعه مراکز علمی و آموزشی استان است که با بهره‌گیری از نیروی انسانی کارآزموده توانسته است اقدامات نسبتاً مناسب و چشمگیری داشته باشد، ازجمله آن‌ها می‌توان به فعالیت‌ها و همکاری‌های پژوهشی و اجرای طرح‌های مختلف پژوهشی با سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف، ارائه خدمات آموزشی تخصصی و عمومی به فراگیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی و فعالیت پویا و چشمگیر رسانه‌ای و بیان دغدغه و مشکلات اصلی استان اشاره کرد.

 

۱۰ طرح پژوهشی از سوی جهاد دانشگاهی سمنان ارائه شد

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان در تشریح عملکرد این نهاد طی یک سال اخیر گفت: در بازه زمانی مرداد گذشته تا امروز ۱۰ طرح پژوهشی کاربردی توسط جهاد دانشگاهی استان انجام‌شده است.

 

حسن رهایی ضمن بیان اینکه ۱۰ طرح پژوهشی و کاربردی از سوی جهاد دانشگاهی سمنان ارائه‌شده است، تأکید کرد: اجرای پروژه تثبیت شن برای جلوگیری از بروز ریز گردها در سطح استان به‌خصوص غرب سمنان و همچنین تهیه بانک جامع اطلاعاتی دهیاری‌های برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار در زمره این طرح‌ها هستند.

 

وی افزود: بررسی امنیت شبکه اینترنت، اجرای پرتابل جامع اداره کل ثبت‌احوال استان سمنان، آموزش دانش آموزان متوسطه استان در قالب طرح ملی داناب، اجرای دوره‌های آموزشی عمومی و تخصصی برای کارکنان و خانواده‌های تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران سمنان، تدوین کارنامه رزمندگان استان در دفاع مقدس و ... در زمره دیگر اقدامات پژوهشی جهاد دانشگاهی در یک سال گذشته بوده است.

 

رئیس جهاد دانشگاهی سمنان از انعقاد ۱۲تفاهم‌نامه همکاری بین این نهاد و ادارات و دستگاه‌های مختلف اجرایی و دولتی سطح استان خبر داد و گفت: اداره کل بهزیستی، اداره کل ثبت‌احوال، دهیاری‌های، سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استانداری و ... در زمره بخش‌هایی هستند که طی یک سال گذشته با آن‌ها تفاهم‌نامه همکاری در بخش‌های مختلف امضاشده است.

 

رهایی از اجرای سه طرح نظرسنجی در مرکز افکار سنجی جهاد دانشگاهی سمنان طی یک سال اخیر خبر داد و گفت: این امر با حضور متخصصان بومی در طرح رضایتمندی مشترکان از عملکرد شرکت آب و فاضلاب، سنجش رضایتمندی مردم از اداره گاز و همچنین پیشتازی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گذشته در سمنان انجام شد.

 

وی افزود: در بازه زمانی مردادماه ۹۶ تا اکنون ۱۴ عنوان مقاله در رشته‌های فنی و مهندسی و علوم پایه به‌وسیله اعضای هیئت‌علمی جهاد دانشگاهی سمنان انجام و نتایج آن به انعقاد ۱۱تفاهم‌نامه همکاری در استان منجر شده است که یکی از امثال این مقوله می‌تواند تولید ۳۰۵ نمونه مصالح ساختمانی و مواد معدنی در آزمایشگاه‌های جهاد دانشگاهی محسوب شود.

 

رئیس جهاد دانشگاهی سمنان همچنین گفت: در یک سال اخیر ۳۰ هزار ۸۵۰ نفر از مردم استان در دوره‌های عمومی آموزشی جهاد دانشگاهی با موضوعات مختلفی مانند الکترونیک، شبکه و ... شرکت و با طی دوره‌های آموزشی، مدرک تخصصی را دریافت کرده‌اند از سوی دیگر باید گفت چهار هزار و ۶۰۰ نفر از کارکنان دولت نیز در دوره‌های تخصصی که از سوی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود، حضور یافته‌اند.

 

رهایی درباره استقبال از دوره‌های آموزشی پزشکی، رایانه و زبان خارجی نیز توضیح داد: در یک سال اخیر یک هزار و ۶۰۰نفر از مردم استان سمنان در دوره‌های عمومی تخصصی آموزشی جهاد دانشگاهی و ۶۹۶ نفر در دوره‌های خصوصی آموزش ویژه پزشکی، رایانه و زبان خارجی دیدند.

 

وی در پایان افزود: اولین دوره مسابقات مناظره دانشجویان مراکز علمی کاربردی استان سمنان، برگزاری کارگاه آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، برگزاری دوره آموزشی روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم، برگزاری کارگاه آموزشی قاچاق کالا و ارز و ... در زمره اقدامات مثبت جهاد دانشگاهی در یک سال اخیر بوده است.

 

کد خبر 720640

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha