رسانه ناظر بر نظارت عمومی جامعه هستند/ ضرورت توجه به شاخص رسانه طراز اسلامی

خبرگزاری شبستان: عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: اهمیت نظارت در جامعه اسلامی بیش از هر جامعه‌ای دیگر است و مردم از طریق رسانه نظارت خود را انجام می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، سید عزت‌الله ضرغامی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، صبح امروز (16 مرداد) در همایش فعالان رسانه‌ای استان ایلام به مناسبت روز خبرنگار و گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در محل هتل زاگرس این شهر، اظهار کرد: ایلام، شهر مقاومت و آینه‌ای از تاریخ تمدنی و هویت ایرانی ماست.

 

وی، بابیان اینکه ایلام، شهر مرزداران و ایثارگران مقاوم است، ابراز کرد: مردم استان ایلام در دوران 8 سال دفاع مقدس افتخارآفرینی کردند، بیش از 3 هزار شهید و ۱۱ هزار جانباز و ایثارگر دارد که این‌همه نشان از هویت، غیرت و مردانگی این مردمان دارد.

 

ضرغامی، در ادامه با اشاره به عظمت مراسم بزرگ اربعین حسینی در استان ایلام، گفت: مردم استان ایلام در ایام اربعین حسینی از زوار حسینی استقبال و پذیرایی می‌کنند و افتخار دارند که میزبان زوار عتبات عالیات و اصحاب کربلا هستند.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، با اشاره به برگزاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر در سطح کشور، یادآور شد: در این جشنواره که از طرف بسیج رسانه برگزار می‌شود به‌عنوان سخنران حضور داشتم و در آن از رسانه طراز انقلاب اسلامی صحبت شد که به شاخص‌های رسانه طراز اسلامی توجه شود.

وی، در ادامه بابیان اینکه یکی از مهم‌ترین کارهای رسانه مسئولیت نظارتی آن است، تصریح کرد: بحث نظارت در رسانه از یک محوریت و برجستگی شاخص برخوردار است و باید گفت که اگر هدف از قیام امام حسین (ع) امربه‌معروف و نهی از منکر بود است امروز این اصل فراموش‌شده در جامعه توسط خبرنگاران رسانه‌های گروهی بیان می‌شود.

 

ضرغامی، با تأکید بر اینکه مردم از طریق رسانه نظارت خود را انجام می‌دهند، افزود: برای اداره سازمان‌ها، نظارت و کنترل مهم‌ترین رئوس و شاخص هر سازمان به شمار می‌رود، به‌طوری‌که اگر همه امور درست باشد اما نظارت و کنترل در یک سازمان نباشد آن سازمان حتماً با شکست مواجه می‌شود، یا اصلاح‌پذیر نیست یا با مشکل مواجه خواهد شد.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، بابیان اینکه اهمیت نظارت در جامعه اسلامی بیش از هر جامعه‌ای دیگر است، خاطرنشان کرد: جامعه اسلامی بیش از هر جامعه دیگری نظارت می‌خواهد، کشور با نظارت به اهداف خود و مردم نیز به مطالباتشان می‌رسند.

 

وی، بابیان اینکه در جامعه اسلامی اگر نظارت صحیح نباشد، فساد و مشکلات زیادی گریبان گیر جامعه می‌شود و نام اسلام خدشه‌دار می‌شود چون به نام اسلام است که در این صورت به اعتقادات مردم خدشه وارد می‌شود اگر مسئولی به نام اسلام به مسئولیتی رسیده باشد و دچار فساد شود، ارزش‌های اسلامی در جامعه دچار خدشه خواهد شد که باید برخورد جدی صورت گیرد.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، با اشاره به اینکه رسانه‌ها در اعتقاد و باور مردم بسیار تأثیرگذار هستند، بیان کرد: کار رسانه‌ای باید صادقانه، بدون ترس و مشی کارمندی باشد، نظارت‌ها باید شجاعانه باشد و معتقدم هدف‌گذاری باید اصولاً باید در حد توانمندی باشد.

 

وی، با تأکید بر اینکه خبرنگاران ناظر بر نظارت عمومی هستند، گفت: امروز کار در رسانه، مسئولیتی بسیار سنگین است و افرادی که در این عرصه فعالیت می‌کنند باید اجتهاد رسانه‌ای داشته باشند.

 

کد خبر 720515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha