حوزه سیاست های پولی و ارزی کشور، شاهد اشتباه های زیادی  بوده است

ارائه دهنده دکترین آنتی مارکتینگ با اشاره به اینکه وقتی ملاک و ارزش گذاری اقتصادی دلار شود، نوسان های دلار روی وضعیت و ماهیت اقتصادی به شکل آرام تاثیر می گذارد، گفت: در حوزه سیاست های پولی و ارزی اشتباه های زیادی در کشور رخ داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، دکتر اسرافیل شیرازی، ارائه دهنده دکترین آنتی مارکتینگ (ضد بازاریابی) در حاشیه برگزاری کنفرانس بین المللی «نقد و واکاوی مدیریت در هزاره سوم» در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بازاریان ادعا می کنند که در خدمت تولید هستند، گفت: در واقع زبان تولید و فروش با هم متفاوت است و تولید کننده باید رویکرد حل مشکل مشتری را داشته باشد و هدف او کسب سود به صورت صرف نباشد، در غیر این صورت به اقتصاد ضربه وارد می شود.

 

وی، این ادعایی که بازاریان می گویند می توانند بین عرضه و تقاضا اعتدال ایجاد کنند، را یک حرف غیرممکن خواند و افزود: هیچ وقت نمی توان بین عرضه و تقاضا، اعتدال ایجاد کرد.

 

دکتر شیرازی با اشاره به اینکه امروز بین رفتار بازاریاب ها ضد و نقیض دیده می شود، آنان نظام و توازن بازار را بهم می زنند تا خودشان سود ببرند، یادآور شد: این اتفاق امروز در فضای ارزی کشور هم قابل مشاهده است.

 

این اقتصاد دان، با اشاره به اینکه در اقتصاد مبحثی بنام دلاریزه شدن وجود دارد که به معنای این است در افزایش قیمت ها علاوه بر مسائل داخلی مجموعه ایی از اراده های خارجی در آن دخالت دارند که سیاست گذاری های خارجی می خواهد به صورت کنترل خارج از مرز اقتصاد یک کشور را در دست داشته باشد، گفت: وقتی ملاک و ارزش گذاری اقتصادی دلار شود، نوسان های دلار روی وضعیت و ماهیت اقتصادی به شکل آرام تاثیر می گذارد.

 

وی با اشاره به اینکه در حوزه سیاست های پولی و ارزی اشتباه های زیادی در کشور رخ داده است، تاکید کرد: تولید در حوزه هایی که مورد تقاضای جهان است می تواند اقتصاد را قوت بخشد اما متاسفانه در این حوزه سیاست های مناسبی اتخاذ نشد چرا که زمانی که ما دست روی صنعتی گذاشتیم که دنیا آن مدل را به کناری نهاده بود.

 

به گفته شیرازی، امروز دنیا به آنچه که او «انعطاف در عرضه» خواند، نیاز دارد و زمان فروش به شکل انبوه به پایان رسیده و این مسائلی است که در موضوع ارز دخیل است و وقتی نتوانیم کالایی تولید کنیم که دارنده دلار یا ارزهایی غیر از پول رایج کشور باشد و برای دریافت آن کالا ارز خود را خرج کنیم، انفعال به وجود می آید و از طرفی صندوق بین المللی پول و بانک جهانی به هر کشوری که وام می دهند اهرم های کنترلی و نظارتی خود را به شکل مسمومی اعمال می کنند و در یک کلام در کشور تولیدی که بتواند دنیا اقناع کند و ارزآوری داشته باشد، نداشتیم.

 

وی، اقتصاد را علم ثروت اندوزی دانست و یادآور شد: کالاها بیشتر از اینکه جنبه اقتصادی داشته باشند، جنبه سیاسی دارند و مشکل امروز اقتصاد سیاسی است.

 

 

کد خبر 720332

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha