به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، محمد رضا حیدری رئیس شورای شهر مشهد امروز(۱۴ مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت پیشاپیش روز خبرنگار با بیان اینکه خبرنگاران برای انعکاس اقدامات دستگاهها تلاش می کنند و مسئولیت مهمی بر عهده دارند، گفت:متولی شهری مشهد ساقه صد ساله دارد به طوریکه در سال ۱۲۹۷ بلدیه مشهد با ماموریت های اندک شکل گرفته و در گذر زمان توسعه پیدا کرده و نقاط ضعف و قوتی در این صدسال می شود مشاهده کرد که در طی این صد سال مضجع منور امام رضا(ع) به عنوان کانون همه ارتباطات قرار داشته است.
وی با اشاره به اینکه از منظر شهری و مطالعاتی کمبودهایی داریم، اظهارداشت:سکونت گاههای غیر رسمی مهمترین دغدغه مدیران شهری است، فضای کاری، حمل و نقل و سیما و منظر شهری دارای قوت و ضعف هایی است، رنج مردم را نفی نمی کنیم اما ما این مسئولیت را پذیرفتیم که در حد اختیارات و توان خود تلاش کنیم.
رئیس شورای شهر مشهد با بیان اینکه دولت به عنوان نهاد حاکمیت قطعا دچار مشکلاتی است، افزود:همه در قبال آنچه طی این ۴۰ سال پیش آمده مسئول هستیم، ما باید نگاهمان تکیه بر منابع و ظرفیت های خودمان باشد، در شورای پنجم مهمترین جهت گیری اصلاح رویه های جاری و ارتقاء امید است.
حیدری با تاکید بر اینکه مبارزه با فساد، ارتقاء شاخص های خدماتی در حاشیه شهر، تاکید بر هویت تاریخی مشهد، رویکرد تعاملی و توجه به زیرساخت های ریلی از دیگر جهت گیری های شورای پنجم است، گفت:ما در شورای پنجم و شهرداری مصمم به اتمام ۳۵ پروژه نیمه تمام هستیم.
وی با تاکید بر اینکه یکی از نگاههای اساسی ما مبارزه با فساد و شفافیت سازی است، اظهارداشت:شورای پنجم در ۱۱ ماه گذشته ۳۰ جلسه با ۲۲۱ جلسه داشته که در همین مدت شورای قبل ۳۶ جلسه با ۱۵۴ مصوبه را انجام داده، ۳۱۹ جلسه کمیسیون داشتیم که ۱۰۸ طرح، ۳۲۶ لایحه و ۳۷۶ نامه را مورد بررسی قرار دادیم.
حیدری با اشاره به اینکه در شورای پنجم کمیسیون حقوقی و کمیسیون عمران حوزه توس را افزودیم، ادامه داد:در ۳۲۰ مناقصه شهرداری اعضای شورا به عنوان ناظر حضور داشتند و ۱۸۰۰ پرونده در نشست های کارشناسی را با شهرداری ها حل کرده ایم و به ۴ هزار و ۵۰۰ مراجعه کننده به شورای شهر پاسخ داده ایم.
رئیس شورای شهر مشهد بیان کرد:در خصوص پرداخت حق نوسازی به آموزش و پرورش این موضوع اواخر شورای سوم پرداختش متوقف شد اما در شورای چهارم حق نوسازی مدارس از ۵ درصد به ۳ درصد تقلیل یافت و پرداخت می شود.
وی گفت: ۳ هزار و ۸۰۰ هکتار بافت فرسوده در مشهد وجود دارد و تراکم جمعیت در مشهد ۸۷ نفر در هکتار است اما در منطقه ۴ شهرداری تراکم جمعیت ۱۹۵ نفر در هکتار و در سکونت گاههای غیر رسمی ۳۰۱ نفر در هکتار است که تراکم بالا در مناطقه حاشیه ای روند اصلاح بافت ها را سخت می کند.
نظر شما