آموزش صحیح قرائت اذکار نماز انگیزه ای برای باسواد شدن

خراسان جنوبی در حال حاضر با بیش از ۹۶ درصد باسوادی میانگین بالاتری در این خصوص نسبت به کشور دارد که با توجه به تلفیق این طرح با آموزش صحیح اذکار نماز انگیزه ای مضاعفی برای افراد شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، اولین جلسه کمیته اجرایی طرح آموزش عملی «نمار کلید بهشت» امروز (۱۴ مرداد) در سالن جلسات  اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد و مربیان این دوره با شرح وظایف خود آشنا شدند.

 

مهدی احمدنژاد، رئیس اداره سواد آموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی در این جلسه با بیان اینکه در حال حاضر در خراسان جنوبی در هر 25 کیلومتر یک بی سواد داریم، گفت: در حال حاضر حدود 8 هزار بی سواد در استان وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه سال قبل باید در استان 400 نفر را باسواد می کردیم، افزود: با همت همکاران توانستیم بیش از 700 نفر را باسواد کنیم که یک افتخار بزرگ برای استان است.

 

رئیس اداره سواد آموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه امسال شاهد افزایش سهمیه سوادآموزان در استان هستیم، افزود: برای امسال 2 هزار نفر در استان باسواد خواهند شد.

 

احمدنژاد با اشاره به طرح آموزش نماز برای سوادآموزان در استان، گفت: این طرح امسال با هدف آشنایی سواد آموزان با ضرورت چرایی اقامه نماز، علامه مندی به خواندن نماز و رعایت احکام آن، تقویت نحوه تلفظ صحیح اذکار نماز، آشنایی با احکام نماز، تشویق سواد آموزان به برپایی نماز و تقویت نگرش سوادآموزان به قرائت صحیح نماز در چهار شهرستان خوسف، سربیشه، نهبندان و بیرجند اجرا خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه مربیان سوادآموزی باید در هر جلسه حداقل 10 دقیقه را به آموزش صحیح خوانی نماز اختصاص دهند، ادامه داد: در این طرح تاکید بر روی قرائت صحیح اذکار نماز است.

 

حجت الاسلام حسین کمیلی، دبیر ستاد اقامه نماز استان هم در این جلسه با اشاره به اینکه طرح آموزش قرائت نماز در سال قبل به همت آموزش و پرورش به خوبی برای افراد بی سواد برگزار شد، گفت: سال قبل در این طرح 700 نفر آموزش دیدند که کار ارزشمند و رضایت بخشی بود.

 

وی با بیان اینکه حدود هزار آیه قران در خصوص نماز است، گفت: همچنین 19 هزار روایت در خصوص نماز از اهل بیت(علیه السلام) و پیامبر گرامی اسلام وجود دارد.

 

دبیر ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی با اشاره به اینکه طرح «نماز کلید بهشت» سال قبل در بیرجند اجرایی شد، گفت: این طرح امسال در چهار شهرستان بیرجند، نهبندان، سرییشه و خوسف برگزار خواهد شد.

 

کمیلی افزود: در این طرح سعی می شود تا احکام مربوط به نماز هم به سوادآموزان به خوبی ارائه شود.

 

فرشید جعفری، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی هم با بیان اینکه سواد آموزش جزو افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، گفت: امروز می بینیم که در این شاخص خراسان جنوبی دارای رتبه بسیار خوبی در سطح کشور است.

 

وی با اشاره به برگزاری شورای پشتیبانی سواد اموزی استان برای اولین بار از سال 90 تاکنون در استان، گفت: این شورا روز گذشته در بشرویه هم تشکیل شد.

 

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه انگیزه بخش عمده ای از بزرگسالان در خصوص سوادآموزی به خاطر یادگرفتن قرائت صحیح اذکار نماز است، گفت: سال قبل طرح آموزش عملی نماز در استان اجرایی شد که موفقیت آمیز بود و امسال این طرح بیش از صددرصد افزایش دارد.

 

لازم به ذکر است، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس اداره سوادآموزی این سازمان طی نامه ای خطاب به استاندار خراسان جنوبی کسب رتبه خوب اداره آموزش و پرورش خراسان جنوبی در 16 شاخص تاثیرگذار از بین 20 شاخص اعلام شده در ابتدای امسال را تبریک گفت.

 

خراسان جنوبی در ابتدای پیروزی انقلاب کمتر از 40 درصد مردم این خطه باسواد بودند اما به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران و با تلاش های صورت گرفته این امار در حال حاضر به بیش از 96 درصد یعنی یک درصد بالاتر از میانگین کشوری است.

 

با توجه به اینکه تنها 8 هزار نفر در استان بی سواد وجود دارد، پیش بینی می شود که در چند سال آینده، بی سوادی در خراسان جنوبی ریشه کن شود.

 

 

 

کد خبر 720129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha