تولید و توزیع کتب ارزشمند عامل مهمی در گسترش فرهنگ کتابخوانی است

مدیرکل پژوهشی استانداری آذربایجان شرقی، کتابخوانی را حلقه مفقوده فرهنگ عمومی عنوان کرد و گفت: بهبود بخشیدن به تولید و توزیع کتب ارزشمند عامل مهمی در گسترش فرهنگ کتابخوانی است.

میکائیل جمال پور مدیرکل پژوهشی استانداری آذربایجان شرقی، در نشست بررسی کارکردهای کتاب در عصر معاصر، که در محل سالن شهریار نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز برگزار شد، گفت: در برهه کنونی سودمندی و ضرورت برنامه های فرهنگی هنری بر همگان آشکار است و این امر اهمیت برگزاری نمایشگاه کتاب را به عنوان محوری ترین بحث فرهنگ دوچندان می کند.


 وی افزود: جامعه ای که فارغ از دغدغه فرهنگ، هنر و دانش بوده و به ارزش ها و سرمایه های فکری انسان کم توجه باشد، نمی تواند در گستره جهانی حرفی برای گفتن داشته باشد.


جمال پور، با بیان اینکه کتاب یکی از مهم ترین و پویاترین رسانه های بشری محسوب می شود، گفت: هر برنامه ای که بتواند قدر و قیمت کتاب را به افراد جامعه بشناساند و یا یادآوری کند، قابل تقدیر است.

 

وی تاکید کرد: بهبود بخشیدن به تولید و توزیع کتب ارزشمند از یک سو و رواج کتابخوانی و دستیابی به اطلاعات از سوی دیگر عامل مهمی در گسترش فرهنگ کتابخوانی است.


این استاد حوزه و دانشگاه، با تاکید بر اینکه کتابخوانی حلقه مفقوده فرهنگ عمومی است، افزود: تمامی مشکلات و ضعف های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و کاری در سطح کلان کشور به عدم شناخت از کتاب بازمی گردد.


وی گفت: امروز نوعی عدم شناخت نسبت به کتاب و کتابخوانی وجود دارد که برگزاری چنین نمایشگاه های این مشکل را تا حدی مرتفع می سازد.


مدیرکل پژوهشی استانداری آذربایجان شرقی، خواستار توجه مردم به جایگاه و نقش کتاب در عصر حاضر شد و اظهار کرد: میانگین پائین میزان مطالعه در کشور زنگ خطری برای فرهنگ جامعه است، چرا که میزان توجه جوامع به مقوله کتابخوانی رابطه مستقیمی با ارتقای شاخص های فرهنگی دارد.


پایان پیام/
 

کد خبر 72006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha