به گزارش خبرگزاری شبستان، حبیب سیفی درگفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج، با اشاره به روند اجاره هتل در مدینه گفت: درمدت ده روز آخر موسم حج با دعوت از صاحبان هتل ها برای عقد قرارداد و اجاره هتل سال بعد مذاکره می کنیم.
وی افزود: پس از اعلام تعداد زائران حج سال آینده و تعیین ظرفیت هتل و مذاکره با صاحبان آنها انجام و پس از توافق منعقد می شود و متن آن در سامانه ای بنام "مسارالکترونیک" ثبت قانونی می شود.
سیفی درباره برنامه ریزی اسکان زائران گفت: برنامه اسکان باتوجه به برنامه پروازها انجام می شود و براین اساس مبنای کار برای زائران مدینه اول از 4 ذیقعده تا 4 ذالحجه و برای زائران مدینه بعد از 14 ذالحجه تا 5 محرم است.
مسئول بخش مسکن ستاد مدینه، مدت حضور زائر درمدینه را پنج شب و شش روز بیان و خاطرنشان کرد این زمان درمقایسه با قبل یک روز کاهش یافته وعلت ان هم تخریب تعداد زیادی ازهتل های اطراف حرم است.
سیفی با اشاره به تلاش سازمان حج و زیارت برای انحصاری بودن هتل محل اقامت زائران افزود: این موضوع درمذاکره با صاحبان هتل ها تاکید می شود که تمام اتاق های هتل باید در اختیار زائران ایرانی باشد و اتباع دیگر کشورها نباید در آن ساکن شوند.
وی نزدیک بودن محل اسکان زائر به حرم نبوی و قبرستان بقیع را از اولویتهای اصلی برای اجاره هتل بیان و تصریح کرد: باوجود تفاوت قیمت همواره تلاش شده تا هتل زائران ایرانی درمنطقه مرکزی مدینه باشد تا هموطنان برای رفت وآمد به حرم نیازی به وسیله نقلیه نداشته باشند.
سیفی افزود: امسال 22 هتل برای اقامت زائران تدارک دیده شده که از این تعداد 20 هتل درمنطقه مرکزی برای زائر و دوهتل برای اسکان خدمه و اعضای بعثه و سازمان حج درخارج از منطقه مرکزی اجاره شده است.
مسئول بخش مسکن ستاد مدینه در پایان، روند اسکان زائران را درحج 97 خوب ارزیابی کرد و گفت: اولویت سازمان حج و زیارت همواره رفاه بیشتر زائر است اما در برخی موارد صاحبان هتلها با گذاشتن شروط مغایر با قوانین سازمان حج و زیارت و یا با افزایش مبلغ اجاره، نشان داده اند که تمایلی برای همکاری ندارند.
نظر شما