اعطای تسهیلات قرض الحسنه به کارفرمایان/ واگذاری ۴۴ نیروگاه خورشیدی خانگی به مددجویان کمیته امداد

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین از اعطای تسهیلات قرض الحسنه به کارفرمایانی خبر داد که مددجویان کمیته امداد را در شرکت و واحد تولیدی خود به کار گیرند.

احمد اکبری در گفتگو با خبرنگار شبستان در قزوین بیان کرد: یکی از اقدامات کمیته امداد به منظور اشتغالزایی مددجویان، معرفی مددجویان به شرکت ها است البته مددجویانی که نمی توانند کارآفرین باشند.

 

وی ادامه داد: بر این اساس بسته های تشویقی و تسهیلاتی به کارفرمایانی که مددجویان کمیته امداد و فرزندان آنها را به کار بگیرند، اعطا می شود به طوری که هر کارفرمایی که مددجوی ما را مشغول به کار کند تا 2 سال سهم بیمه کارفرما به صورت 100 درصد توسط کمیته امداد به کارفرما پرداخت می شود.

 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین تأکید کرد: هر کارفرمایی که یک نفر از مددجویان و یا فرزندان مددجو را به مدت سه سال در شرکت شاغل کند با توجه به تعهدی که به ما می دهد به ازای هر نفر 20 میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه دریافت می کند و این کارفرمایان حداکثر تا پنج نفر را می توانند شاغل کرده و 100 میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند.

 

وی در ادامه با اشاره به راه اندای پنل های خورشیدی اظهار کرد: یکی از اقدامات کمیته امداد به منظور درآمدزایی برای مددجویان زیرپوشش راه اندازی نیروگاه های خورشیدی خانگی است که این اقدام برای خانوارهایی صورت می گیرد که از توان بالایی برای اجرای طرح های اشتغال کمیته امداد برخوردار نیستند.

 

اکبری تصریح کرد: بر این اساس طی تفاهم نامه ای بین کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور و ساتپا (مرکز انرژی های تجدید پذیر ایران) مقرر شد تا 20 سال برق تولیدی نیروگاه های خورشیدی مددجویان توسط این مرکز خریداری شود.

 

وی اعلام کرد: با این رویکرد در استان قزوین تاکنون 44 نیروگاه خورشیدی به مددجویان در شهرستان های قزوین، آوج، بوئین زهرا، آبیک و تاکستان واگذار شده است که در این مناطق زاویه تابش مساعد بوده و راندمان تولید بالاتر است.

 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین عنوان کرد: علاوه بر تعداد مذکور 100 قرارداد هم بین مددجویان کمیته امداد استان با شرکت توزیع نیروی برق به نمایندگی از ساتپا منعقد خواهد شد و خانوارهای زیرپوشش کمیته امداد از این امکان و در آمد بهره مند می شوند.

 

وی گفت: میانگین درآمد مددجویان از محل تولید انرژی برق تا به امروز 700 هزار تومان در ماه بوده است و درصدد هستیم با راه اندازی این نیروگاه ها در کنار کمک به معیشت خانواده و یارانه دریافتی، درآمد این خانوادها را به بالای یک میلیون تومان برسانیم.

 

اکبری با اشاره به مزیت های راه اندازی نیروگاه های خورشیدی یادآور شد: درآمد و فروش محصول حاصل از انرژی خورشیدی تضمین شده است و در پروسه 20 ساله به شرکت توزیع نیروی برق به فروش می رسد.

 

کد خبر 719798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha