طرح جامع کاهش تصادفات شهر بیرجند تهیه شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبي تهیه طرح جامع کاهش تصادفات شهر بیرجند را اولويت نخست شهرداري دانست و گفت: در خصوص روند اجرايي طرح جامع ترافيک شهر بيرجند شهرداري بيرجند مکلف است زمان بندي مناسبي در اين زمينه ارائه دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سید مجتبی علوی مقدم در شوراي هماهنگي ترافيک استان اظهار داشت: با توجه به مفاد ماده ۹ قانون توسعه حمل و نقل عمومي و مديريت مصرف سوخت، جايگاه شهرداري ها در مسائل مرتبط با مديريت شهري و ترافيکي در حوزه حمل و نقل بايد بيش از گذشته تقويت شود.

 

وی افزود: در موضوع تصادفات رانندگي ما با سه شاخص خطاي انساني، ايرادات وسيله نقليه و راه و جاده روبرو هستيم که در شهر بيرجند اين موضوع بايد بر اساس آمار تصادفات توسط مشاور طرح جامع ترافيک شهر تحليل و سهم هر بخش ارائه شود.

 

وی، تهیه طرح جامع کاهش تصادفات شهر بیرجند را اولويت نخست شهرداري دانست و ادامه داد: در خصوص روند اجرايي طرح جامع ترافيک شهر بيرجند شهرداري بيرجند مکلف است زمان بندي مناسبي در اين زمينه ارائه دهد.

 

فرهنگ سازی و آموزش عمومی، نقش مهمی در کاهش تصادفات دارد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبي، با اشاره به نقش مهم فرهنگ سازي در کاهش تصادفات گفت: سازمان برنامه و بودجه در مبحث آموزش و بازآموزي مسائل راهنمايي و رانندگي به کارکنان دولت كه بخش بزرگي از شهروندان را تشكيل مي دهند در گسترش فرهنگ ترافيكي مي تواند نقش مهمي را ايفا کند.

 

وی با تاکید بر آموزش مباحث ترافیکي به رانندگان مختلف بخش هاي خدماتي افزود: شهرداري ها به صورت خاص بايد برنامه هاي آموزشي مناسبي براي تمديد مجوز رانندگان در بخش هاي مختلف مديريت شهري داشته باشند.

 

علوی مقدم، در ادامه با اشاره به نقش مهم شهرداری ها در حوزه مباحث شهری گفت: بسياري از مسيرهاي شهري در بيرجند تابلوهاي لازم براي معرفي مسيرها براي مسافران را ندارند که در اين زمينه شهرداري بايد اقدامات مناسبتري انجام دهد.

 

وی با تاکید بر ضرورت رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح هندسي معابر عنوان کرد: دستگاه هاي خدمات رسان شهري نظير شهرداري، شرکت توزيع برق و آب و فاضلاب عليرغم كمبود اعتبارات، با تعامل و همفكري مي توانند برنامه هاي لازم در خصوص اصلاح مسائل مرتبط با حمل و نقل شهري را با هم هماهنگ كنند تا در صورت تامين بودجه بتوانند نسبت به رفع ايرادات اقدام كنند.

 

علوی مقدم، با اشاره به بند دوم بخش الف ماده ۱۰۸ قانون برنامه ششم توسعه افزود: برای فرهنگی سازي موضوعات مختلف بايد در ابتدا سياست گذاري صحيح توسط راس هرم يا مدير ارشد انجام گيرد از اين رو بايد در جلسات حتما مديران ارشد دستگاه استاني شرکت کنند.

 

وی بر ضرورت بهره گیری از تکنولوژي هاي روز و سامانه هاي ماهواره اي در مديريت شهري افزود: بر اساس قانون رسيدگي به تخلفات رانندگي، استفاده از تکنولوزي هاي جديد علاوه بر تسهيل امور مرتبط با مباحث ترافيکي، به شهرداري ها اين امكان را مي دهد كه در مديريت شهري نظارت بيشتري داشته باشند.

 

 

 

کد خبر 719557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha