ضرورت جهت دهی نیت واقفان، برای توسعه فعالیت های کانون های مساجد

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی با تاکید بر نقش کانون های فرهنگی و هنری مساجد در جهت توسعه فرهنگی، سمت و سو دادن موقوفات برای توسعه فعالیت کانون ها را مهم خواند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت الاسلام عظیم آسوده، مدیرکل جدید اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی در  دیدار و نشست  صمیمانه کارکنان دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد با بیان اینکه یکی از دغدغه های مهم و اساسی ما مباحث فرهنگ و توسعه فرهنگی است، فعالیت کانون های مساجد در این حوزه را بسیار موثر خواند و اظهار داشت: چرا نباید وقفی در راستای توسعه فعالیت های کانون مسجد داشته باشیم؟

 

وی بیان کرد: لازم است وقف فرهنگی، موقوفات  و نذورات را به سمت توسعه فعالیت های کانون ها جهت دهی کنیم که امیدواریم این موضوع با تدابیر درست و همدلی و همفکری در نتیجه برنامه ریزی و تصمیمات آگاهانه محقق شود.

 

حجت الاسلام آسوده، افزود: در این باره  تلاش می کنیم تا فرهنگ وقف و صرف هزینه برخی موقوفات جهت فعالیت کانون ها باب شود، البته برای تحقق آن به کمک رسانه ها نیاز داریم تا در خصوص معرفی وقف های مسجدی در میان آحاد جامعه معرفی و تبلیغ شود.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی در بخش دیگر، تعامل هرچه بیشتر ارکان مسجد را در جهت توسعه فرهنگی مورد توجه قرارداد.

 

 وی همچنین، موضوع فعالیت بانوان در هیئت امناء مساجد را ضروری و مهم خواند و توضیح داد: در این راستا هیچ ممانعت قانونی وجود ندارد و حتی شاهدیم در برخی مساجد بانوان شایسته تر از آقایان فعالیت های ارزشمند و اثرگذاری ارائه داده اند.

 

هاشم شیرازیان، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی  نیز در این نشست ضمن تبریک انتصاب مدیرکل جدید اوقاف و امور خیریه استان گزارشی از فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان ارائه کرد و گفت:  362 باب کانون فرهنگی هنری  و 210  باب کتابخانه در مساجد استان فعال است.

 

وی، توجه به موضوع فعالیت جوانان در مساجد، باب شدن نذر فرهنگی و جهت بخشی این نذورات به سمت فعالیت کانون ها، همچنین بحث غنی سازی فعالیت های اوقات فراغت در کانون ها با همکاری و تعامل هر چه بیشتر دو نهاد و نیز اعزام روحانیون و مبلغان به پایگاه های اوقات فراغت کانون ها را برای ارتقاء فرهنگی پیشنهاد داد.

 

 

کد خبر 719487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha