به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، مهدی صدفی، مسئول دفتر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، امروز(۱۰ مرداد) در نشست خبری در آستانه فرا رسیدن سالروز تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از محورهای مهم در نظام، برگزاری مراسم و مناسبت های ملی و مذهبی است زیرا همه ملت ها روزهای ماندگار را ثبت و آیین های گرامیداشتِ آن را با نگاه فرهنگی خود برگزار می کنند.
وی افزود: در نظام جمهوری اسلامی محورها جدای از نگاه ملی با نگاه اعتقادی و آموزه های مکتبی تعریف و برگزار می شود و در فرهنگ شیعه شور و احساس و عاطفه به عنوان مؤلفه ای تاثیرگذار وجود دارد؛ در روزهای آغازین انقلاب با همین نگاه ها، همه در مشارکت تعظیم شعائر دینی احساس مسئولیت داشتند.
صدفی گفت: احساس مسئولیت از یک طرف و ناهماهنگی ها از طرف دیگر باعث تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ۱۲ مرداد سال ۵۹ و با حضور بزرگان نظام همچون شهید، بهشتی، مفتح، حقانی، مقام معظم رهبری، آیت الله جنتی و دیگران برای هماهنگی، ساماندهی، برنامه ریزی و نظارت بر برگزاری برنامه های ملی و مذهبی شد.
وی مهمترین هدف تأسیس شورا را اشاعه و تقویت فرهنگ دینی و انقلابی در جامعه دانست که با برگزاری مراسم و مناسبت های طول سال در ترویج فرهنگ معارف دینی و انقلابی برنامه ریزی و تصمیم گیری می کند و هدف دیگر را ایجاد بستر مناسب جهت تعظیم شعائر دینی و ایام الله عنوان کرد تا از این طریق از مشارکت و حضور مردم در صحنه استفاده شود که این خود باعث تعمیق باورهای دینی در جامعه است.
این مسئول زنده نگه داشتن و نکوداشت مناسبت های مختلف انقلاب اسلامی را از دیگر اهداف مذکور خواند و با بیان اینکه مکتب ما مناسبت هایی چون محرم و صفر و یا ایام الله دهه فجر دارد؛ تصریح کرد: نکته حائز اهمیت حضور میلیونی مردم در مراسم و مناسبت های مختلف ملی و مذهبی است که خود نمادی در دفاع از آرمان هاست که نقش تعیین کننده در حفظ نظام دارد.
وی در ادامه به کارکردهای مناسبت ها پرداخت و در این باره تقویت بنیه معنوی و دینی و ایمانی جامعه، تقویت وحدت کلمه و وفاق ملی و همدلی، تقویت روحیه نشاط و شادابی، افزایش وجاهت نظام در دنیا، ایجاد ثبات و آرامش در جامعه، امیدبخشی به آینده و... را از جمله این کارکردها فهرست کرد و گفت: با وجود همه کمبودها و نارسایی ها اما مردم نسبت به اصل نظام حرفی ندارد گرچه بر سر عملکرد مسئولان حرف دارند.
صدفی تقویت بنیه دفاعی و دفع تهدیدات دشمن را کارکردِ دیگر مناسبت ها و به تبع آن نکوداشت آنها عنوان کرد و افزود: امام(ره)سال ۵۸ فرمود «دشمن از اجتماعات ما می ترسد» اینکه دشمن نمی تواند به گزینه های مد نظر دست بزند به دلیل حضور مردم در صحنه و دفاع از انقلاب و کیان اسلامی است.
وی ادامه داد: قریب ۷۰ درصد جمعیت کنونی کشور یا انقلاب را درک نکردند و یا آن زمان اصلا'' متولد نشده بودند لذا دشمن دنبال ناامیدی آنان از طریق ناکارآمد جلوه دادن نظام است و ما باید روحیه امیدبخشی را در جامعه تقویت و ارکان اصلی نظام به ویژه رکن اصلی یعنی ولایت فقیه را تحکیم کنیم.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مهمترین رویکرد این شورا را توجه به منویات رهبری دانست و با تصریح به اینکه ایشان راه ما را مشخص می کنند؛ بیان داشت: جلب مشارکت عمومی در تصمیم گیری و اجرا در برگزاری مراسم، مشارکت جوانان، رعایت شئونات اسلامی، اقدام به موقع و شناخت لحظه ها، رعایت اصل صرفه جویی در برگزاری مراسم، حرکت در راستای سیاست های نظام جمهوری اسلامی و ایجاد فضای نشاط و شادابی و امیدبخشی در جامعه از دیگر رویکردهای شورا است.
وی برگزاری مراسم به ویژه گرامیداشت۱۲ فروردین، ۱۴ و ۱۵ خرداد، ۷ تیر، ۸ شهریور، ۲۴ مهر، ۱۳ آبان، ۹ دی، دهه فجر، روز زن، روز قدس، ستاد شعبانیه و راهپیمایی هایی که جزو استراتژی های نظام است با بهره گیری از فعالیت های مختلف رسانه ای، نمایشگاهی و... را در فهرست برنامه های مهم شورا نام برد.
صدفی گفت: یکی از مأموریت های مهم و اصلی ما در ۴۰ سالگی انقلاب تبیین برکات و دستاوردهای انقلاب و آیین نکوداشت چهلمین سال انقلاب که اوج آن در دهه فجر است با بهره گیری از مناسبت های پیش رو از جمله هفته دفاع مقدس، دهه امامت و ولایت، ۱۳ آبان و... است تا دستاورد مهم دفاعی یا معنوی از جمله امامت و ولایت و یا مهمترین اصل یعنی استکبارستیزی و مبارزه با ظلم {به تناسب مناسبت} بیان شود.
وی در پایان بیان داشت: به همت و مشارکت مردم و با همه کاستی هایی که وجود دارد ان شاءالله چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب باشکوه برگزار می شود و شورای سیاست گذاری و ستاد چهلمین سالگرد انقلاب در استان تشکیل شده و بیش از ۷۰ تشکل مردمی به ما وصل و اصحاب رسانه از بازوان شورا هستند.
نظر شما