به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، سالار قاسمی امروز (۱۰ مرداد) در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: ما سعی کردیم شورای آموزش و پروش با ظرفیت همه افراد شکل گیرد و از این جلسه برای رفع تنگناها استفاده شود و مصوبات خوبی را هم در این شورا داشتیم.
وی ادامه داد: در استان قزوین در خصوص ماده قانونی ۱۳ و ۱۶ تشکیل شوراهای آموزش و پرورش مشکلی نداشته ایم و کمک های خوبی را شهرداری ها و بخشداری ها به آموزش و پروش داشتند و در جلسه اخیر در تهران پیشنهادی را به وزیر دادیم مبنی بر اینکه آمادگی داریم کارگروهی در استان قزوین در خصوص قانون شوراهای آموزش و پرورش به ویژه این ۲ ماده قانونی داشته تا از ظرفیت ماده ۱۳ و ۱۶ بیشتر بهره گرفته شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: آموزش و پرورس دستگاه استراتژیک و سرمایه ای است و همه ارکان حاکمیتی باید به آن کمک کرده و در خدمت آموزش و پرورش باشند و هرگونه هزینه در آموزش و پرورش سرمایه گذاری است.
وی عنوان کرد: بر اساس ماده ۱۳ در بخش پروانه ساختمانی این عوارض ها دریافت می شود و ما انتظار داریم که در بحث پذیره و نوسازی هم این نکته مد نظر قرار گیرد.
قاسمی در ادامه با بیان اینکه ۱۰ درصد مدارس استان غیردولتی است، گفت: ما ۲۰۶ مدرسه غیردولتی داریم که از این تعداد ۱۳۰ مدرسه در مقطع ابتدایی، ۳۰ مدرسه متوسطه اول و بیش از ۴۰ مدرسه هم در مقطع متوسطه دوم است.
وی توضیح داد: ما رویکرد غیردولتی را در پیش دبستانی داریم و این هدف را داریم که استان قزوین پوشش ۱۰۰ درصدی را در پیش دبستانی داشته باشد و همچنین در استان ۱۰۰ آموزشگاه علمی و آزاد و ۱۰۰ آموزشگاه زبان هم داریم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین خاطر نشان کرد: در استان قزوین ۷۰ درصد از مدارس غیردولتی استیجاری، ۱۳ درصد احداثی و ۱۷ درصد خریداری شده است و برای خروج مدارس غیردولتی از وضعیت استیجاری از این وضعیت نیاز به وام و زمین است و این امر با توجه به بحث مقاوم سازی در برابر زلزله بسیار حائزاهمیت است.
نظر شما