به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، اعضای شورای شهر فردوس و فرماندار شهرستان با مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان خراسان جنوبی دیدار کردند.
در این دیدار مهدی ابراهیمی فرماندار و نقره دانی رییس شورای شهر فردوس پس از تبریک انتصاب ناصر نبی زاده به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان پیشینه تاریخی و جایگاه فرهنگ و هنر شهرستان فردوس را بیان کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی در این دیدار با بیان اینکه دانشمندان، علما و فضلای بزرگی از فردوس در دوره های کهن و معاصر پا به عرصه فرهنگ و هنر ایران گذاشته اند؛ بر راه اندازی نمایندگی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی شهرستان فردوس تاکید کرد.
نبی زاده همچنین به تاریخ هنر بخصوص هنر تئاتر در فردوس اشاره کرد و افزود: می طلبد خانه تئاتر در این شهرستان راه اندازی شود.
مجید نقره دانی رییس شورای شهر فردوس بر لزوم حمایت از نیروهای جوان و مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اشاره کرد و از مدیرکل خواست تا با سفر به شهرستان فردوس به مشکلات این حوزه رسیدگی کنند.
انجمن آثار و مفاخر خراسان جنوبی ساماندهی می شود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی همچنین در دیدار با مسئولان جهاد دانشگاهی استان یادآور شد: تلاش داریم برای معرفی مفاخر خراسان جنوبی انجمن آثار و مفاخر استان را راه اندازی و ساماندهی کنیم.
نبی زاده با بیان اینکه جهاددانشگاهی پشتوانه شایسته پژوهشی دارد، افزود: جهاددانشگاهی با نگاه سیستماتیک خود توانست برنامه های موفقی را اجرا کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی یکی از برنامه های خوب جهاددانشگاهی است که میتواند منشا خدمات ارزشمند باشد.
نبی زاده با اشاره به اینکه همکاری فرهنگ و ارشاد اسلامی و جهاددانشگاهی در فضاهای رویدادی بسیار موفق بوده است، تصریح کرد: همکاری این دو نهاد در برگزاری نمایشگاه های قرآن و عترت، نظرسنجی های علمی و پژوهشی، مباحث سیاستگذاری و راهبردی و برگزاری نمایشگاه کتاب بسیار موفق بوده است.
جلال الدین صادقی هم گفت: در حوزه فرهنگی، جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با تقویت و توسعه فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی در دانشگاههای علوم پزشکی و دانشگاه بیرجند، نسبت به راه اندازی دفاتر فرهنگی سازمان دانشجویان و همچنین دفتر ایسنا در دانشگاههای صنعتی و دانشگاه فرهنگیان اقدام کرده است.
وی افزود: اخذ مجوز و راه اندازی فرهنگسرای ابن حسام، برگزاری اولین جشنواره منطقهای شعر ابن حسام در سال ۹۶ و اخذ مجوز برگزاری دومین جشنواره منطقهای شعر ابن حسام در سال ٩٧، ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره در جهاد دانشگاهی و مصوب کردن دبیرخانه در کارگروه فرهنگی اجتماعی استان از دیگر اقدامات شاخص این حوزه بوده است.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی نیاز به برندی فرهنگی دارد، تصریح کرد: ابن حسام، شخصیتی است که پتانسیل تبدیل شدن به برند فرهنگی منطقه ای، ملی و حتی بینالمللی را دارد.
نظر شما