تمام نهادها و دستگاههای اجرایی باید جنگ اقتصادی را جدی بگیرند

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: همه نهادها و دستگاههای اجرایی باید این جنگ اقتصادی را جدی بگیرند و از میدان دادن به افراد سود جو و فرصت طلب که به دنبال نابسامانی و آشوب و اغتشاش در جامعه هستند ممانعت شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، سید امیر مرتضوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی در جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان تربت حیدریه گفت: هر زمان از نظم و امنیت سخن به میان می آید و به تبع هر کجا گرفتار نارضایتی ها و اختلال در امنیت شدیم همه جامعه در آن سهیم هستند، البته سهم دستگاهها و نهادها در آن متفاوت است.

وی تصریح کرد: متاسفانه با گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی در بسیاری از عرصه های مختلف طرح مشخصی نداریم و برای هر طرح و به تناسب آن یک هفته یا چند روز مانده به آن و یا حتی در حین یک رخداد اقدام به تصمیم گیری و اجرای مصوبات می کنیم و این بی برنامگی بر مشکلات کشور نیز افزوده است.

مرتضوی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران به درخت تنومندی تبدیل شده است و دشمن کارهای زیادی جهت ضربه زدن به این انقلاب انجام می دهد گفت: دشمنان با اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی مخالف هستند و باتوجه شکست در فتنه های متعددی که بر علیه این نظام داشتند به این نتیجه رسیدند که باید جوان و نوجوان ایرانی را از این کشور بگیرند و لذا دشمن برای هر یک از بچه های ما برنامه دارد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: یکی از مشکلاتی که امروز در جامعه با آن مواجهیم فقدان طرح های جامع و پیشگیرانه در عرصه های مختلف است که چنانچه به آن پرداخته نشود کشور بیش از این متضرر خواهد شد.

مرتضوی خاطر نشان کرد: اهمیت این موضوع زمانی بیشتر می شود که بدانیم در قانون هم پیوست پیشگیرانه وجود ندارد و تا اتفاقی در سطح کشور رخ می دهد نمی توانیم آسیب ها، فرصت ها و تهدیدات آن را نیز پیش بینی و یا با آن هدفمند و با برنامه برخورد کنیم.

وی با بیان اینکه اولویت نخست امروز جامعه مشکلات اقتصادی است گفت: جنگ اقتصادی که امروز دشمن به راه انداخته جدی است و چنانچه برای این جنگ آماده نباشیم و طرح های پیشگیرانه هدفمند، به موقع و اثر بخش نداشته باشیم، با چالش جدی مواجه خواهیم شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: همه نهادها و دستگاههای اجرایی باید این جنگ اقتصادی را جدی بگیرند و از میدان دادن به افراد سود جو و فرصت طلب که به دنبال نابسامانی و آشوب و اغتشاش در جامعه هستند بیش از آنکه اتفاقی رخ دهد ممانعت شود.

وی افزود:با وجود قوانین متفاوت، آنچه در همه جوامع پذیرفته شده این است که در زمینه پیشگیری از جرم باید فرهنگ‌سازی مناسب صورت گیرد اولین گام در این راه آموزش است، آموختن این که چه رفتاری درست است و کدام عمل غلط، چه کارهایی را باید انجام داد و از کدام رفتارها باید دوری جست، این نوع آموزش به افراد زمینه مناسبی برای پیشگیری از انواع جرم است البته این نکته را نیز باید مدنظر داشت که آموزش به کودکان در درجه نخست اهمیت قرار دارد. نسل جوان و آینده‌سازان جامعه باید با مشکلات و مسائل مربوط به رویداد جرم آشنا باشند حتی صحبت کردن با کودکان در مورد جرم و مجرم، خطرات آن، تاثیرات و مشکلات ایجاد شده به واسطه آن و ده‌ها مورد دیگر می‌تواند آنها را آگاه کند.

مرتضوی با بیان اینکه برخی نهادها و دستگاههای متولی در هنگام یک رویداد فرصت سوزی می کنند و بار مسئولیتشان به شانه نهاد دیگری می افتد، افزود: اگر طرح ها و برنامه های پیشگیرانه دراز مدت، هدفمند و اثر بخش نباشد بی شک به مشکل خواهیم خورد، لذا هر نهاد و دستگاهی مسئولیتی به آن واگذار شده که باید به نحو محطلوب آن را پیگیری و اجرا کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگشتری خراسان رضوی افزود: بر این اساس هر زمان از نظم و امنیت سخن به میان می آید و به تبع آن هر کجا گرفتار نارضایتی ها و اختلال در امنیت شدیم، همه در آن سهیم هستند که البته سهم دستگاه ها و نهادها در آن متفاوت است.

کد خبر 719329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha