قرآن در شرایط فعلی باید در زندگی افراد ظهور کند

قرآن در شرایط فعلی به مثابه در گرانبهاست که باید به ثروت تبدیل شود و در زندگی افراد ظهور پیدا کند‌.

به گزارش گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان؛ مراسم اختتامیه سی و ششمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان سراسر کشور در بخش دختران امروز با رقابت ۶۷۵ نفر از دانش‌آموزان برگزار شد.

عبدالرسول کریمی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران در مراسم اختتامیه سی و ششمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان سراسر کشور در بخش دختران که در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد از برگزاری این مسابقات برای سال آینده در استان زنجان خبر داد و گفت: ما از آبان ۹ جلسه رسمی و ۲۰ جلسه غیررسمی داشتیم و ۹ کمیته را تشکیل دادیم که امسال مسابقات در ۵ رشته در بخش پسران و در ۳ رشته برای پسران برگزار شد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: بالغ بر ۸۵۰ دانش‌آموز پسر و ۶۵۰ دانش‌آموز دختر در این مسابقات شرکت کردند. تعداد سرپرستان شرکت کننده در این مسابقات بالغ بر ۱۰۰ نفر بود و مسابقات در ۱۰ سالن برگزار شد که ۸ سالن در اختیار ما و ۲ سالن در حسینیه جماران بود که یاد و خاطره امام راحل برای دانش‌آموزان گرامی داشته شد.

کاظمی به برنامه‌های فوق برنامه ای که در این دوره از مسابقات برای دانش آموزان برگزار شد اشاره کرد و گفت: بازدید از برج میلاد، زیارت امامزاده صالح و بازدید از بازار تجریش، ۴ برنامه جنگ شادی، جشن میلاد امام رضا و برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی برخی از برنامه های فوق برنامه سی و ششمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان بود.

بنابراین گزارش در ادامه مراسم اختتامیه سی و ششمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان سراسر کشور، حجت الاسلام سیدمجتبی ملکی، دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش شرکت در این مسابقات را یک توفیق دانست و گفت: در خطبه ۱۹۸ نهج‌البلاغه امام علی درباره بعثت پیامبر اسلام نکاتی را می‌فرمایند در این کتاب آمده قرآن نوری است که خاموشی ندارد، دریایی است که ژرفای آن درک نشود، راهی است که رونده آن گمراه نشود و بنایی است که ستون‌های آن خراب نشود‌.

حجت الاسلام ملکی گفت: در نهج‌البلاغه آمده قرآن چهره دانش و دریای علوم است که هر انسان با هر مهارتی به قرآن مراجعه می‌کند آن را کتاب منحصر به فرد می‌‌داند.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش افزود: امام علی می‌فرماید قرآن سرچشمه عدالت و نهر دل و پایه‌های اسلام است. خداوند قرآن را باران بهاری برای قلب فقیران قرار داده است و دارویی است که با آن بیماری وجود ندارد.

وی گفت: کارکرد قرآن را خود قرآن معرفی می‌کند. خداوند مراحل تربیتی را در قرآن بیان کرده است؛ حیطه ادراکی و شناختی، عاطفی از جمله حیطه‌های تربیتی است.

ملکی گفت: تنها راه سعادت و برون رفت از مشکلات قرآن است. بهترین و موفق‌ترین برنامه‌ها در صورتی به دست می‌آید که از دوره دبستان و پیش‌دبستان آغاز کنیم. در جامعه قرآنی منفعت شخصی بی مفهوم است باید ارزش‌های قرآنی در راس فعالیت‌ها باشد‌.

وی گفت: قرآن در شرایط فعلی به مثابه در گرانبهاست که باید به ثروت تبدیل شود و در زندگی افراد ظهور پیدا کند‌.

بنابراین در این مراسم علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی، محمدرضا مسیب‌زاده مدیرکل قرآن، عترت و نماز، حجت‌الاسلام سیدمجتبی ملکی دبیرکل ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، سعید طاهری رئیس امور آموزش و پرورش عمومی و فنی حرفه‌ای سازمان برنامه و بودجه کشور، عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، عبدالرسول کریمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران، رخساره فضلی مدیرکل دفتر پیش دبستانی، سیدمجتبی هاشمی معاون پرورشی و فرهنگی شهرستان‌های استان تهران و معاونان پرورشی و فرهنگی استان‌های سراسر کشور حضور داشتند.

این دوره از مسابقات در مرحله کشوری برگزار شد و امروز نهم مرداد با حضور ۶۷۵ دانش‌‌آموز دختر که در رشته‌های حفظ، قرائت و ترتیل قرآن از ۳۲ استان شرکت کرده‌اند خاتمه یافت.

 

کد خبر 719309

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha