امامزادگان کانون نور، حق‌جویی و عدالت‌خواهی هستند

استاندار مازندران، امامزادگان را کانون نور، حق‌جویی و عدالت‌خواهی دانست و گفت: امروز ما تنها از طریق مکتب امامت به وادی نبوت و سنت رسول‌الله دست می‌یابیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، سیدعلی اکبر طاهایی، استاندار مازندران، در همایش بزرگ «یادمان امامزادگان» در آستانه مبارکه امامزاده عبدالله(ع) بابل با اشاره به اینکه امامزادگان کانون نور، حق‌جویی و عدالت‌خواهی هستند، گفت: مکتب امامت مکتب عدل و علم و مکتب عدالت‌خواهی و عدالت‌جویی است.

 

وی افزود: محیط فرهنگی و اجتماعی امامزادگان باید به گونه‌ای مهیا شود که مردم در کنار امامزادگان احساس آرامش کرده و باید امامزادگان به پایگاه‌های مهم فرهنگی جامعه تبدیل شوند.

 

استاندارمازندران با تقدیر از عملکرد خوب مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران، تصریح کرد: اوقاف مازندران در حال حاضر احداث 90 بقاع متبرکه را در دست اجرا دارد که این کار جزء در سایه همکاری و مودت همه خادمان امامزادگان میسر نیست.

 

طاهایی با اشاره به وجود شخصیت‌های برجسته مازندران از جمله سعید‌العلما، اظهارکرد: سعیدالعلما هم‌ طراز شیخ مرتضی انصاری بوده و سخنان گران‌بها و نورانی وی از مکتب امامزادگان است که این چنین در مردم تاثیر گذاشته و آنها را بر علیه دشمنان زمان شورانده است.

 

وی افزود: امروز اگر مکتب امامت در ایران شعله برافروخته و سبب روشنایی جهان امروز شده به خاطر تاسی از مکتب امامزادگان و وجود روحانیت است.

 

مقام عالی دولت در مازندران، خاطرنشان کرد: اگر وجود روحانیان نبود اسلام به این مقدار پویا نمی‌شد و ما شاهد بازسازی مقبره امامزادگان حتی در دورترین نقاط کشور و استان مازندران نبودیم.

 

طاهایی با اشاره به اینکه وقف از جمله امور ماندنی است که حتی با گذشت سال‌ها، نام و یاد واقف بر زبان‌ها جاری و زنده است، افزود: مردم مازندران انجام سنت حسنه وقف در تسریع بازسازی و مرمت امامزادگان، اوقاف استان را مورد حمایت قرار دهند.

 

در ادامه این همایش حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در سخنانی، گفت: در برنامه پیش‌بینی شده اوقاف استان درصدد هستیم تا پنج سال آینده تمام حرم امامزادگان مازندران حتی در دورترین مناطق این استان مرمت و بازسازی شوند.

 

وی با اشاره به اینکه از نظر دارا بودن تعداد امامزادگان، استان مازندران دومین استان کشور است، افزود: با توجه به اینکه نخستین حکومت علوی در مازندران پیاده شده وظیفه ما است تا حداقل سالی یک بار با برگزاری یادمان امامزادگان نام و یاد آنها را گرامی بداریم.

 

حجت الاسلام سهرابی اظهارکرد: این یادمان بزرگ امامزادگان در سال‌های آینده در یکی از شهرهای مازندران به صورت منطقه‌ای و یا شهرستانی برگزار خواهد شد.

 

این مقام مسئول از اجرای طرح توسعه امامزاده عبدالله(ع) بابل، تصریح کرد: به‌زودی طرح توسعه این امامزاده که از بزرگ‌ترین هئیت‌های مذهبی و فرهنگی مازندران برخوردار است، آغاز می‌شود.

 

وی افزود: در سال جاری استقبال خوبی از سوی مردم، هئیت امنا و مدیران نسبت به بازسازی امامزادگان شده است و با توجه به اینکه قرار بود 96 امامزاده را در سطح استان مرمت و بازسازی کنیم در حال حاضر از مرز 100 امامزاده نیز گذشته است.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران ، خاطرنشان کرد: جذب خادمان افتخاری از نیازهای لازم و ضروری امامزادگان و بقاع متبرکه بوده و نیاز است تا برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در امامزادگان و بقاع متبرکه از وجود خادمان افتخاری استفاده شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 71922

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha