کانون مصلی در گلوگاه تشکیل می شود

سرپرست ستادهماهنگی و نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران به فعالیت۱۴کانون مصلی در سطح استان اشاره کرد و یادآورشد: درصورت معرفی فردی برای دریافت کانون مصلی در ستادنمازجمعه گلوگاه، موافقت بعمل خواهد آمد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام محمودعلیخانی، سرپرست ستادهماهنگی و نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران در دیدار با امام جمعه شهرستان گلوگاه  ضمن یادآوری اینکه کانون های مساجد از سال71 بر اساس مصوبه 302 شوراي عالي انقلاب فرهنگي، تشکیل شدند، گفت: 25هزار کانون فرهنگی هنری در کشور فعالیت دارند.


وی به فعالیت یکهزار و 130کانون فرهنگی هنری در بیش از چهار هزار مسجد شهری و روستایی استان اشاره کرد و بیان کرد و افزود: مطابق برنامه ششم توسعه بایستی در تمامی روستاهای بالای هزارنفر جمعیت کانون تشکیل شود.

 

حجت الاسلام علیخانی با تاکید براینکه کانون های مساجد قصد مدیریت مساجد را ندارند و تصمیم اصلی را روحانی مسجد می گیرد، گفت: نقطه امتیاز کانون های مساجد با بقیه نهادها که در مساجد کار می کنند هنری بودند کانون ها است که بطور نمونه هنر درست زندگی کردن، تربیت فرزند و... با بکار گیری از ابزار هنربه مردم ارائه می شود.

 

وی به شناسایی 18آسیب اجتماعی شامل اعتیاد، بیکاری، طلاق، مفاسد اخلاقی و حاشیه نشینی اشاره کرد و افزود: بحث کاهش آسیب های اجتماعی یکی از مسئولیت هایی که از سوی ستادعالی مساجد کشور به استان مازندران واگذار شده و به صورت پایلوت در کانون های این استان و استان های  گیلان، گلستان و سمنان اجرایی خواهد شد.

 

حجت الاسلام علیخانی به فعالیت 17 کانون فرهنگی هنری در مساجد گلوگاه اشاره کرد و گفت: مدیران کانون باید بدانند که  اجرای برنامه ها در مساجد هدف متوسط است و هدف عالیه ما حضور در نمازجماعت و جمعه است.

 

وی با بیان اینکه اسفندماه سال گذشته 116نفر از فعالان کانون ها مورد تجلیل قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: امروز حداقل 10هزار جوان مومن و انقلابی و آتش به اختیار در این کانون های فرهنگی هنری فعالیت دارند که آمادگی دارند در کارهای نمازجمعه بکار گرفته شوند.

 

حجت الاسلام علیخانی به فعالیت14کانون مصلی در سطح مازندران اشاره کرد و یادآورشد: درصورت معرفی فردی برای دریافت کانون مصلی در ستادنمازجمعه گلوگاه، موافقت بعمل خواهد آمد.

کد خبر 719175

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha