به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، غلامحسین شافعی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در سفر به این استان از ظرفیتهای استان ایلام برای توسعه صادرات و اولویت دادن اتاق بازرگانی برای افزایش صادرات از مرز مهران خبر داد.
وی، در دیدار با نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه ایلام، اظهار کرد: با تمهیداتی که هم دولت و بخش خصوصی بهپیش میبرد امیدوار است بتوانیم به یک ثبات نسبی در مسائل اقتصادی دست پیدا کنیم و همچنین به لحاظ تجارت در کشور عراق شرایط و موقعیت استان ایلام را موردتوجه قرار دهیم.
شافعی، بابیان اینکه توسعه متوازن منطقهای در دستور کار این اتاق قرار دارد، افزود: بر این اساس استعدادها و پتانسیلهای استانهای مختلف کشور در حوزه مختلف اقتصادی شناسایی میشود، متأسفانه این ظرفیتها از چشم برنامه ریزان دورمانده است و آنگونه که بایدوشاید ظرفیتها و پتانسیلهای استانهای کشور موردتوجه قرار نگرفته است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، ابراز کرد: اعضای این اتاق یکی از اصلیترین برنامههای خود را حرکت به سمت توسعه متوازن منطقهای قرار داده و بدین منظور استانهایی همچون ایلام میتوانند علاوه بر نقش خود در حوزه داخل استان به شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد ملی کمک کنند.
آیتالله محمد نقی لطفی، امامجمعه ایلام نیز در این دیدار، با اشاره به اهمیت و تأثیر اتاق بازرگانی بر توسعه اقتصادی و حمایت از تولید داخلی، گفت: این نهاد نقش مهمی در راستای تحقق اقتصادی مقاومتی و شکوفایی اقتصادی کشور بر عهده دارد و بسیار تأثیرگذار است.
وی، با اشاره به اینکه مرز مهران یکی از مهمترین ظرفیتهای استان در راستای توسعه اقتصادی است، ابراز کرد: استان ایلام 430 کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد و شاهراه مهم صادرات ایران به کشور عراق مرز مهران است که نیازمند توجه جدی مسئولان است.
شعبان فروتن، رئیس اتاق بازرگانی استان ایلام نیز بابیان اینکه زیرساختهای لازم برای ایجاد بازارچه مرزی در مناطق شهابی چنگوله و چیلات دهلران فراهم است، گفت: امیدواریم با رایزنیهای انجامشده با طرف عراقی این دو مرز در آینده نزدیک بازگشایی شود.
گفتنی است، با حضور رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، کلنگ احداث ساختمان اتاق بازرگانی استان با 4 هزار و 200 مترمربع و 120 میلیارد ریال اعتبار به زمین زده شد.
نظر شما