کشور برای ایجاد اشتغال چاره ای جز افزایش مهارت ها ندارد

رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه کشور هیچ چاره ای جز مهارت آموزی به جوانان برای اشتغالزایی در کشور ندارد، گفت: در حال حاضر مشاورین تحصیلی باید مشاوره شغلی ارائه بدهند نه تحصیلی، چرا که ضرورتی ندارد بخش زیادی از جامعه مدرک دکترا داشته باشند.

دکتر احمد خامسان در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند با اشاره به اینکه با توجه به مشکلات کشوری باید به سمت حرفه آموزی برویم به طوری که حتی به دانشگاه دولتی هم ابلاغ شده است که مهارت آموزی را تشویق کنند، اظهار داشت: طرحی تصویب شده که به ازای هر دانشجو 200 هزار تومان در رشته های فنی و 150 هزار تومان در رشته های مهندسی به دانشگاه های دولتی بدهند که بر روی اشتغال و مهارت آموزی کار شود.

 

به گفته وی، این توجه دولت به بخش حرفه آموزی نشان می دهد که باید توان کشور به سمت فنی و حرفه ای برود چرا که نیاز اول کشور امروز مهارت آموزی به جوانان است.

 

رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه در ایران نسبت دانشجویانی که به سمت رشته های نظری می روند خیلی بالاتر از فنی و حرفه ای است، اظهارداشت: این در حالیست که در سایر کشورهای دنیا بخش عظیمی از دانش آموزان قبل و بعد از دیپلم به سمت رشته های فنی و حرفه ای هدایت می شود.

 

خامسان با تاکید بر اینکه فنی و حرفه ای در ایجاد اشتغال در جامعه نقش بسیار مهمی برعهده دارد و باید جوانان امروز به سمت این آموزش ها هدایت شوند، گفت: چین با یک میلیارد جمعیت یک میلیون دانشجو دارد اما ایران با 80 میلیون جمعیت 5 میلیون دانشجو دارد که رقم بسیار بالایی است.

 

وی با بیان اینکه کشور هیچ چاره ای ندارد جز اینکه مهارت ها را افزایش دهد وگرنه دچار مشکل خواهد شد، گفت: یک فرد می تواند با داشتن دیپلم، یک مهارت را یاد بگیرد و در آن زمینه مشغول کار شود؛ این اشتباه است که همه بدنبال گرفتن دکترا هستند و مهارت آموزی را فراموش می کنند.

 

 

 

 

کد خبر 718651

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha