مشکل تربیت تکنسین در کشور داریم

وزیر کار گفت: سیستم های رسمی ما تکنسین تولید نمی کنند. آلمان بعد از جنگ جهانی دوم ویرانه شد، تکنسین ها آلمان را نجات دادند.

به گزارش خبرنگار شبستان، علی ربیعی، وزیر کار، تعان و رفاه اجتماعی در برنامه  اختتامیه هجدهمین مسابقات ملی مهارت که در وزارت کار برگزار شد، گفت: یکی از روزهایی که در این چند سال وزارت خانه همیشه انتظار می کشم، روز ملی کارآفرینی است. همواره با خود می اندیشم برای آینده جوانان چه کارهایی می توانیم انجام دهیم.

 

وی افزود: امروز از سیاست ها، برنامه ریزی ها که در مجموعه دولت وجود دارد، بزرگترین هدف جز اداره امروز جامعه، چگونه زندگی کردن نسل آینده است. چگونه با آرامش زندگی کنند و جامعه را پر از تلاش و کار بسازند و هویت ملی و دینی خود را در این جهان پر تلاطم داشته باشند.

 

ربیعی  با بیان اینکه مسابقه مهارت، مسابقه راه اندازی یک سیستم فنی نیست گفت: بلکه آمادگی در دنیای آینده است. نباید نسل های آینده به نحویی باشد که بگویند اگر شرایط جور دیگری رقم می خورد موفقتر بودند.

 

وی انسان ها  را عامل مهم و تعیین کننده دانست و گفت: هیچ منبع قدرت مانند انسان ها وجود ندارد. بیش از 23 میلیون نفر نیرو کار داریم اگر ضرب هشت ساعت و 30 روز کاری و ضرب 10 ماه کار کنیم، 55 میلیارد ساعت کار و تلاش می شود که این ثروت جامعه است.

 

ربیعی ادامه داد: اگر بتوانیم انسان های دارای روحیه، دانش و مهارت تربیت کنیم به ساعت های کاری مفید منتهی می شود اما استفاده از انسان های بی روحیه موجب حفظ وضعیت فعلی می شود. امروز روحیه ملی را هدف گرفته اند. حتما باید با روحیه جامعه را رشد دهیم. ما باید قدرت ملی را افزایش دهیم.

 

وزیر کار با بیان اینکه در تقاضا و عرضه مهارت دچار مشکل هستیم گفت: در سیستم رسمی تولید دانش رابطه ای بین نیاز جامعه و آکادمیک وجود ندارد. در تربیت تکنیسین دچار مشکل هستیم. نیاز به تکنیسین داریم. سیستم های رسمی ما تکنسین تولید نمی کنند. آلمان بعد از جنگ جهانی دوم ویرانه شد، تکنسین ها آلمان را نجات دادند.

 

وی تصریح کرد: در اطراف خود تئوریسین ارزی، فوتبالی، اینستاگرامی زیاد داریم اما در تربیت تکنسین دچار مشکل هستیم. به همین دلیل گفتگو های اثر بخش در جامعه نداریم.

 

به گفته ی وزیر کار سالانه 200 هزار سرباز مهارت می آموزند. پس از دوسال سربازی افراد با دانش بیرون می آیند.

 

کد خبر 718474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha