به گزارش خبرگزاری شبستان، الهه علوی - کارشناس و داور گروه زیستشناسی- در گفتوگو با ستاد خبری نهمین جشنواره کتابهای آموزشی رشد عنوان داشت: وقتی به عملکرد جشنواره کتابهای آموزشی رشد در حدود این یک دهه نگاه میکنیم، میتوانیم نتیجه بگیریم که جشنواره توانسته پیامها و نکات قابل توجهی به ناشران کتابهای کمک آموزشی ارائه دهد. چرا که این ناشران هستند که سفارش میدهند و از مؤلف و معلم میخواهند کتابی را تألیف کنند.
این کارشناس افزود: از جمله پیامها این است که کتابهای کمک آموزشی باید محتوا و کیفیت داشته باشند تا بتوانند بحث آموزش را به معنای درست منتقل کنند.
علوی بیان داشت: قبل از برگزاری جشنواره کتابهای آموزشی رشد کتابهایی به عنوان کمک آموزشی در اختیار دانشآموزان قرار میگرفت که صرفا سؤال و جواب بود. اما جشنواره سبب شد نحوه جدیدی از ارزشیابی این کتابها صورت گیرد.
این معلم زیستشناسی اضافه کرد: کتاب آموزشی درست است که سؤالات آن پاسخ مستقیم نداشته باشند و دانشآموز را درگیر موضوع کند و قبل از راهاندازی جشنواره کتابهای آموزشی رشد چنین کتابهایی را نمیدیدید.
وی عنوان کرد: بخش عظیمی از کتابهایی که زیر نظر کتابهای کمک آموزشی هستند، کتب تستی هستند که البته نمیتوان آنها را زیر سئوال برد اما معتقدم کتابهای تست کتابهایی نیستند که آموزش را نهادینه کنند و حفظیات را به استدلال تبدیل کنند.
پایان پیام/
نظر شما