به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان بیرجند، علی بذرافشان امروز (۶ مرداد) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در گذشته 263 هزار و 502 نفر ساعت تعهد آموزش داشته ایم که با 278 هزار و 779 نفر ساعت عملکرد آموزشی تاکنون 106 درصد این تعهدات محقق شده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته 4 هزار و 469 نفر ساعت در مرکز سیار شهری از آموزشهای فنی و حرفه ای بهره مند شدند، افزود: همچنین به میزان 46 هزار و 433 نفر ساعت در روستاها آموزش دیدند.
مدیر مرکز آموزش فنی و حرفه ای درمیان گفت: در سال گذشته 3 هزار و 120 نفر ساعت در کلاس های آموزشی فنی و حرفه ای جواردانشگاهی شرکت کردند.
بذرافشان ادامه داد: در سال جاری نیز تاکنون 6 هزار و 441 نفر ساعت در شعب سیار شهری و 24 هزار و 180 هزار نفر ساعت در روستاها آموزش ارائه شده است.
وی یادآور شد: آموزش های فنی و حرفه ای شهرستان درمیان بیشتر در زمینه های صنایع دستی، فناوری اطلاعات، صنایع پوشاک، کشاورزی، صنایع دستباف، جوشکاری، برق، تراشکاری و الکترونیک است.
بدرافشان با اشاره به اینکه از ابتدای امسال برای 13 نفر از اعضای اتحادیهها و صنوف آزمون و تاییدیه در حرفههای اتو مکانیک، تعمیر موتور سیکلت، صنعت نانوایی، صنعت نجاری، تعویض کار روغن ماشین سواری صادر شده است، گفت: در این مدت 340 گواهی نامه برای مهارت آموختگان صادر شده است.
مدیر مرکز آموزش فنی و حرفه ای درمیان به برنامههای ویژه به مناسبت هفته مهارت اشاره کرد و گفت: بازدید عمومی توسط ادارات دیگر و اقشار مردم، تقدیر از مربیان برتر، تجهیز کارگاه های مرکز، دیدار با امامان جمعه اهل سنت و اهل تشیع، برگزاری جلسات محوری (فرمانداری برای ساماندهی نوجوانان، هنگ مرزی گزیک، آموزش و پرورش شهرستان برای مشاوره تحصیلی )، غبار روبی مزار شهدا و بازدید از کارگاه های فعال روستایی از جمله این برنامه ها است.
بذرافشان از راه اندازی کارگاه آموزش خیاطی در روستای مرزی و محروم مورتیغ و زیدان به مناسبت هفته ملی مهارت خبر داد و افزود: همچنین از کارآموزان اشتغالزا در بازار کار تقدیر می شود.
وی با تاکید بر اینکه امسال بهسازی کارگاه جوش، ساختمان اداری و سایت آزمون در دستور کار است، عنوان کرد: همچنین کارگاه برق، خیاطی، کامپیوتر، اتومکانیک و برق خودرو تجهیز می شود.
نظر شما