ما به دنبال رشد همه جانبه و یکپارچه دانش‌آموزان در همه ساحت‌های تربیتی هستیم

وزیر آموزش و پرورش گفت: فراهم کردن رشد همه جانبه و یکپارچه در همه ساحت‌های تربیتی یکی از ماموریت‌های ما در آموزش و پرورش است، در سند بنیادین شش ساحت برای ما در نظر گرفته شده است که این شش ساحت باید به صورت متوازن برای تمامی دانش آموزان فراهم گردد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، سیدمحمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش امروز پنج‌شنبه (4 مردادماه) در مراسم اختتامیه سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز در بخش دانش‌آموزان پسر با تشکر ویژه از صدا و سیما به منظور همراهی آنها با آموزش و پرورش برای پخش این مراسم‌ها اظهار داشت: همه ما می‌دانیم که تنها راه نجات انسان در شرایط سخت امروز تمسک به قرآن و آموزه‌های آن است، در اصل بشر امروز در سختی‌های فراوانی قرار دارد و دنیا بی‌رحم بشر را در مسیرهای پرپیچ و خم قرار داده و انسان سرگشته هم به دنبال ساحل نجات است و در این میان تنها را نجات بشر عمل به نسخه شفابخش و درمانی آموزه‌های وحیانی است.

وی ادامه داد: متاسفانه انسان امروزی مسیر سرسبز و مفرحی را که خداوند به او داده است رها کرده و در مقابل مسیرهای سخت و صعب العبور را انتخاب کرده است، این مسیر انواع تهدیدها و خطرهای جسمانی را به او تحمیل می‌کند و او را تا بدترین وضعیت مورد تهدید قرار می‌دهد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: انس با قرآن شرط اصلی تمسک به قرآن است، تمسک به قرآن هم یعنی عمل به آن چیزی که خداوند رحمان و رحیم برای عاقبت به خیری انسان در قرآن تجویز کرده است.

بطحایی یادآور شد: قرآن از این منظر بهترین هدیه خداوند به بشر است، این هدیه متاسفانه به دلایل مختلفی به ویژه ضعف بصیرت ما در اغلب موارد مغفول مانده است و به جزء حضورش در طاقچه خانه‌ها و جهیزیه عروس بهره‌ای درست از آن نمی‌بریم، در واقع ما عطش خودمان را با این دریای عظیم با آب گوارا رفع نمی‌کنیم.

وی افزود: البته برپایی چنین مراسم‌ها یا مسابقاتی تا حدودی در اشاعه و پخش این مراسم در جامعه اسلامی موثر است و به همین منظور وزارت آموزش و پرورش در تلاش است که با کیفیت و دقت بیشتری این نوع مراسم‌ها را برگزار کند و در ذیل مجموعه خودش آن را توسعه دهد.

وزیر آموزش و پرورش ابراز داشت: در این رویداد که مجموعا دوهزار نفر از برگزیدگان کشوری در آن حضور داشتند به نوعی بزرگترین رویداد قرآنی کشور محسوب می‌شود، درواقع از سراسر کشور فرزندان ما در این مسابقات شرکت می‌کنند و با حضور خود در این رقابت ها نشان می‌دهند که جامعه اسلامی ما پایه و اساس اداره حکومتش براساس آموزه‌های وحیانی و قرآنی است.

بطحایی بیان کرد: فراهم کردن رشد همه جانبه و یکپارچه در همه ساحت‌های تربیتی یکی از ماموریت‌های ما در آموزش و پرورش است، در سند بنیادین شش ساحت برای ما در نظر گرفته شده است که این شش ساحت باید به صورت متوازن برای تمامی دانش آموزان فراهم گردد.

وی ادامه داد: در کنار ساحت اعتقادی، عبادی و دینی که به آن پرداخته می‌شود باید زمینه لازم را برای پرورش استعدادهای زیستی و بدنی دانش‌آموزان نیز فراهم کنیم، در واقع در عین توجه به ساحت زیستی باید ساحت اجتماعی، مالی و سیاسی را هم مورد توجه قرار دهیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نخبگان قرآنی دانش‌آموز گفت: با وجود آنکه هدایت جامعه اسلامی در آینده برعهده شما خواهد بود بنابراین همزمان با رشد در ساحت‌های اخلاقی، اعتقادی، مذهبی، زیستی و بدنی، تمرین مهارت‌های اجتماعی را داشته باشید.

بطحایی با بیان اینکه برای حل مسائل اجتماعی باید دید چگونه می‌توان به همدیگر احترام گذاشت، تصریح کرد: این کار باید در مدرسه تمرین شود، همچنین وظیفه ما در آموزش و پرورش رسیدگی به مهارت‌ها و ساحت اقتصادی، علمی و فناوری و ساحت زیبایی‌شناختی و هنری است، در این میان ما قصد داریم امکانات، منابع و زیرساخت‌های لازم را برای رشد و شکوفایی دانش‌آموزان فراهم کنیم.

وی عنوان کرد: معلمان و اعضای آموزش و پرورش تمامی تلاش خود را خواهند کرد تا مدارس ما مدارسی در خدمت این ساحت‌ها شش‌گانه باشد تا از این رو بتوانیم استعدادهای دانش‌آموزان خود را شکوفا کنیم تا وقتی که نظام جمهوری اسلامی در اختیار شما است بتوانید آن را به سمت رشد و شکوفایی ببرید.

وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: تلاش ما بر این است که دانش‌آموزان ما در آینده بتوانند آموزه‌های الهی را در جهان پخش کنند و دایه این را داشته باشند که تنها راه نجات بشریت عمل به آموزه‌های وحیانی و قرآنی است و هیچ راه دیگری برای رسیدن به ساحل آرامش غیر از این وجود ندارد.

کد خبر 718320

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha