به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاههای خوزستان، در همایش نقش زنان در دفاع مقدس که پیش از ظهر امروز( 11مهر) در سالن آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، گفت: تعبیر نقش زن در جنگ تعبیری نادرست است چرا که واژه جنگ مفهوم تخریبی دارد.
وی تعبیر دفاع مقدس را مناسب دانست و افزود: در واژه دفاع مقدس مفاهیم جلوه دیگری همچون ایستادگی، شهادت، مقاومت و عزت پیدا می کند.
حجت الاسلام شفیعی، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم از آغاز این 8سال سخن بگویم بکارگیری واژه جنگ درست است چرا که این جنگ به ما تحمیل شد اما دلیرمردان ما در مقابل آن هجوم، دفاعی آرمانانه، مظلومانه و گسترده داشتند که پس از قرن ها مفاهیم عاشورا و کربلا حسینی تجدید و تکرار شد.
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاههای خوزستان، اظهار داشت: 14 روز پس از آغاز جنگ یک خبرنگار خارجی در خبر خود آورده بود که ایرانی ها این جنگ را به یک مقوله عقیدتی تبدیل کرده و نتیجه آن به نفع آنها خواهد بود از این رو باید گفت دفاع مقدس حماسه ای است که بر اساس آن پایداری ملت ایران شکل گرفت.
حجت الاسلام شفیعی، تأکید کرد: بی شک زنان در دفاع مقدس، هم با حضور در جبهه ها و هم در امر پشتیبانی نقش مؤثر و انکار ناپذیری داشتند.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در مورد نقش کلیدی زنان در پشت جبهه در جهت تقویت اراده و انگیزه مردان برای شرکت در جبهه ها، با بیانی رسا و جالب می فرمایند اگر زن ها حماسه ی جنگ را نمی سرودن و در خانه ها جنگ را به عنوان یک ارزش تلقی نمی کردند، مردها اراده و انگیزه های رفتن به میدان جنگ را پیدا نمی کردند.
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاههای خوزستان، با بیان اینکه مقام معظم رهبری بانوان را صاحبان نقشی اساسی در دفاع مقدس می دانند، تصریح کرد: به گفته مقام معظم رهبری زنان پرورش دهنده انسان های فداکار در دفاع مقدس بودند و از آنها به عنوان تلاش گران خستگی ناپذیر یاد می کنند.
حجت الاسلام شفیعی، با تأکید بر حفظ و صیانت از نقش زنان در دفاع مقدس، اظهار داشت: دانشگاه شهید چمران اهواز یکی از دانشگاه های استان است که در متن دفاع مقدس حضور داشت از این رو باید نسبت به حفظ و مورد توجه قرار دادن نقش زنان در دفاع مقدس پیشگام باشد.
همچنین در این همایش دکتر علیرضا مخبر دزفولی، معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه شهید چمران نیز با بیان اینکه حدود 6 هزار جانباز زن در کشور حضور دارند، گفت: در کنار این جانبازان باید به نقش همسران جانباز اشاره کرد زیرا در جامعه ای فضای ایثار و گذشت در حال کم رنگ شدن است، در این خانه ها روز به روز این فضا پررنگ تر می شود.
وی ادامه داد: همسران و مادران شهدا نیز در دوران دفاع مقدس و بعد از آن دارای نقش مؤثری هستند زیرا نقش پدرانه خود را در کنار وظیفه مادری فراموش نکرده اند.
دکتر مخبردزفولی، اظهار داشت: ایران اسلامی ما از وجود زنان آزاده ای بهره مند است که همپا با مردان در اسارت بوده و با حضور خود در اسارت گاه ها انگیزه مقاومت را برای آنان بیشتر می ساختند.
پایان پیام/
نظر شما