به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، همایش فرهنگ رضوی و جلوه های آن در زبان و ادبیات فارسی از قرن دهم تا عصر حاضر، صبح امروز(11 مهر) با حضور آیت الله علماء نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، حجت الاسلام محمد آفتابی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در تالار انتظار این شهر برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام آفتابی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، گفت: گرایش و دوستی ایرانیان نسبت به اهل بیت(ع) حکایتی به درازای تاریخ اسلام دارد و از این رو، سیره نظری و عملی آنان، همواره چراغ هدایتی برای ایرانیان در طول تاریخ بوده است.
وی تصریح کرد: حضور مبارک امام رضا(ع) در ایران و بارگاه مطهرش، فرهنگ نورانی را در این سرزمین به وجود آورده است که انوار درخشانش در همه ابعاد زندگی این مردم و از آن جمله در آسمان ادب فارسی نمایان است.
حجت الاسلام آفتابی، اضافه کرد: عالم آل محمدعلی بن موسی الرضا(ع)) تنها امامی است که در کشور اسلامی ایران مدفون است که وجودشان منبع خیر و برکت و منشأ خوبی ها و نیکوکاری ها شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، عنوان کرد: عاشقان دلداده و سرگشتگان وصال در آرزوی زیارت آن حضرتند و این تنها نهایت آرزوی شیعه نیست، بلکه محدثان و مردمان شریف اهل سنت نیز علاقه و ارادت خود را به آن بزرگوار نشان داده اند.
وی با اشاره به خیرات و برکات حضرت رضا(ع) در کشور ایران اسلامی، اظهارداشت: تحولات عمیق و بی بدیلی که در فرهنگ دینی ایران به وجود اورده است، تعمیق علوم و معارف اسلامی، رواج فرهنگ علوی، تثبیت هنر اسلامی، رواج وقف و موقوفات فراوان از جمله این برکات است.
حجت الاسلام آفتابی، بیان کرد: سخنوران پارسی زبان به خاطر ارادت به ساحت مقدس علی بن موسی الرضا(ع) مناقب و مدایح و مراثی فراوان را خلق کرده اند و تمام هنر ادبی خود را به کار ببرده اند تا بیشترین ادای دین را به ائمه معصومین(ع) مخصوصاً امام رضا(ع) نشان داده باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، اضافه کرد: یک نمونه از این ارادت پیشنهاد جشنواره رضوی با موضوع" فرهنگ رضوی و جلوه های آن در زبان و ادبیات فارسی" است که همکاران ما در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه طی چند ماه فعالیت توانستند این جشنواره را برگزار کنند.
وی تهیه و تدوین فراخوان مقالات، تهیه و ارسال پوستر همایش، ارسال 20 هزار پیامک در سطح استان، ارسال 64 مقاله علمی از سراسر کشور به دبیرخانه، 43 مقاله در سطح تحصیلات ( دکتری و دانشجوی دکتری)، 21 مقاله در سطح( کارشناسی و دانشجوی کارشناس ارشد) و تجلیل از 20 مقاله برتر را از مهم ترین فعالیت های این اداره برای برگزاری جشنواره امام رضا(ع) عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما