جبار کوچکی نژاد، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مورد در نظر گرفتن سابقه تحصیلی در کنکور به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: قانون به ما می گوید سابقه تحصیلی دانش آموزان باید از سال 98، 80 درصد در کنکور اثرگذار باشد اما سازمان سنجش تاکید دارد که نمی تواند این موضوع را عملیاتی کند چرا که اجرای این قانون نیاز به زیرساخت هایی دارد که فعلا آموزش و پرورش از انجام آنها عاجز است.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش باید آزمون های درسی درست و دقیقی در طول سال برگزار کند تا ما بتوانیم از آنها به عنوان سابقه تحصیلی برای کنکور استفاده کنیم، گفت: وقتی که این آزمون ها برگزار نمی شود پس نمی توانیم ارزیابی درست و دقیقی از سابقه تحصیلی دانش آموزان داشته باشیم.
کوچکی نژاد تصریح کرد: آزمون هایی که در معدل دانش آموزان دخالت دارند باعث می شود که آنها به جای تست زنی و رفتن به کلاس های کنکور خود را در طول سال آماده کنند و در این میان زد و بندهایی که در کنکور وجود دارد که بالای 5 تا 6 هزار میلیارد تومان در سال برای آن هزینه می شود و سودی هم برای دانش آموزان ندارد با این کار حذف می شود.
وی تصریح کرد: ما می بینیم که تعدادی از دانش آموزان چند ماه مانده به کنکور با تست زنی در امتحان موفق می شوند ولی دانش آموزانی که در طول سال با معدل بالا موفق به اخذ دیپلم شده اند نمی توانند در کنکور موفق باشند. اگر بتوانیم معدل را به عنوان عامل تاثیرگذار در کنکور در نظر بگیریم قطعا دانش آموزان در یک فرآیند طولانی و در طول سال های تحصیلی خود را مهیا می کنند و قطعا این موضوع نیز از التهابات خانواده ها جلوگیری می کند.
نظر شما