به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، احمد خامسان امروز (31 تیر) در جلسه کارگروه تخصصی زنان و خانواده با اشاره به اینکه در طرح تاب آوری در حال حاضر در حاجی آباد بیرجند در حال ارائه طرح هستیم، اظهار داشت: در طرح تاب آوری اساس بر این است که کاری کنیم تا افراد بدانند در هر موقعیتی امکان بقاء دارند و در این راستا بخشی از کارها فکری و بخشی راهکارها است.
وی با بیان اینکه ما در این طرح برای بانوان یک دار قالی به ارزش 200 هزار تومان و مقداری نخ قالی خریدیم و به آنها دادیم، افزود: بانوان می توانستند این کار را 10 سال قبل در منزل خود انجام دهند اما به هر دلیلی انجام ندادند و ما داریم تسهیل گری می کنیم تا برای خودشان کار کنند.
رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه در حال حاضر کمیته امداد رویکردهای خوبی دارد و اگر این رویکردها 10 سال قبل اجرا می شد وضعیت ما بهتر می بود، افزود: در طرح تاب آوری خود افراد باید اقدام کنند ما فقط آموزش مقدماتی می دهیم.
خامسان گفت: این طرح استانی است اما نمونه آن را در حاجی آباد بیرجند اجرایی کردیم و مرحله دوم هفته آینده در یکی دیگر از روستاهای حاشیه بیرجند اجرایی خواهد شد.
وی از اجرای طرح تاب آوری زنان سرپرست خانوار در حاجی آباد بیرجند خبر داد و گفت: هدف از این طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار است که در شرایط سخت بتوانند خود را با شرایط هماهنگ کنند.
نظر شما