علی محمدی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تربت حیدریه گفت: جشنواره ملی گردشگری و گیاهان دارویی تربت حیدریه با هدف معرفی توانمندیهای حوزه گردشگری شهرستان با اولویت قابلیتهای روستایی بعد از چهار روز با اعلام رضایت کلیه شرکت کنندگان به کار خود پایان داد، این جشنواره با حضور بالغ بر۲۰۰ گردشگر و با هدف معرفی توانمندیهای حوزه گردشگری شهرستان با اولویت قابلیتهای روستایی برگزار شد، که در طی این چهار روز توانمندیهای روستاهای گردشگری بکاول، احمداباد، نسر، رقیچه و حصار یزدان در قالب برگزاری نمایشگاههای صنایع دستی و سوغات، جشن های روستایی، غذاهای محلی، حضور در مزارع کشاورزی و دامپروریها ، آشنایی با گیاهان دارویی و اقامت شبانه در کمپ های روستایی برگزار شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری تربت حیدریه گفت: شهرستان تربت حیدریه با دارا بودن آثار طبیعی و تاریخی فراوان، قطب کشاورزی و همچنین وجود گیاهان دارویی متنوع، دارای ظرفیت بالایی در این زمینه است.
محمدی ضمن بیان اینکه برگزاری چنین جشنواره هایی فرصت مغتنمی برای معرفی صنایع دستی این خطه است افزود: از آنجا که در خلال برگزاری جشنواره، برپایی کارگاه های آموزشی ترویجی، نشست های تخصصی و نمایشگاه غذاهای بومی محلی نیز از جمله برنامه های تکمیلی جشنواره بود.
وی سقف ظرفیت پذیرش جشنواره را ۵۰۰ نفر اعلام و گفت: جشنواره ملی گردشگری و گیاهان دارویی تربت حیدریه بعد از ۴ روز برگزاری با حضور بالغ بر۲۰۰ گردشگر و با هدف معرفی توانمندیهای حوزه گردشگری شهرستان با اولویت قابلیتهای روستایی به کار خود پایان داد.
محمدی عنوان کرد:جشنواره در ۲ بخش گردشگری و گیاهان دارویی برگزار شد و کسانی که در بخش گیاهان دارویی شرکت نمودند توانستند از بخش گردشگری هم نیز استفاده کنند.
وی با بیان اینکه برای اسکان و استقرار میهمانان تمام مقدمات و امکانات پیش بینی شده بود افزود: میهمانان یک شب در مرکز آموزشی واقع در تربت حیدریه و ۲ شب دیگر را نیز در کمپ طبیعت گردی نسر اسکان داده شدند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری تربت حیدریه گفت: امیدوارهستیم پس از برگزاری جشنواره شاهد تغییر و تحولات اساسی در صنعت گردشگری و نیز تغییر الگوی کشت در این شهرستان باشیم.
نظر شما