رحیم فضیلت پور، مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: کتابخانه های عمومی خواستگاه تولید علم، خردگرایی و از نهاد های تاثیر گذار در تجلی اندیشه، فرهنگ و کانون های شعر و ادب هستند.
وی افزود: خوشبختانه با گذشت زمان محدودی از شروع به کار کانون های ادبی در کتابخانه های عمومی استان تعداد این کانون ها به 35 کانون رسید که نسبت به ابتدای سال جاری در استان 2 برابر شده اند.
فضیلت پور تشکیل کانون های ادبی در کتابخانه ها را منشا رشد، پویایی، خردگرایی و هنر عنوان کرد و اظهار داشت: این نهاد فرهنگی همگام با ارائه خدمات کتابخانه ای و توسعه پژوهش سراها، افق وسیع تری را در گستره فرهنگی ترسیم کرده و تشکیل کانون های ادبی نقطه عطفی در مسیر حرکت کتابخانه هاست که با حضور فرهیختگان و اهالی شعر، ادب، هنر و اصحاب قلم محل تجلی اندیشه بحث، گفتمان و از ارگان های تاثیرگذار و پیشرو در عرصه فرهنگ و هنر می باشند.
وی تصریح کرد: امروز و در حال حاضر با حضور شعرا، نویسندگان و اصحاب فرهنگ و هنر و تشکیل همایش های ادبی که بسترساز توجه و استقبال عموم اقشار جامعه بویژه جوانان و نوجوانان از کتابخانه ها می باشد شاهد حضور چشمگیر و بسیار زیاد جوانان خوب این استان در کتابخانه های عمومی می باشیم که از فواید تشکیل کانون های ادبی جذب جوانان به کتابخانه های عمومی است.
مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان، اذعان داشت: تعداد کانون های ادبی استان خوزستان در ابتدای سال 90، تقریبا 20 کانون بوده که تا پایان شهریور سال جاری تعداد کانون ها ادبی به 35 کانون رسیده است که عمده فعالیت این کانون ها جلسات نقد و بررسی رمان، شب شعر، جلسات قصه خوانی برای کودکان و ... با حضور اساتید و دانشجویان رشته ادبیات و آشنا با مقوله داستان نویسی و نقد رمان است.
وی خاطرنشان کرد: پیش بینی ما در خصوص استقبال اعضای کتابخانه های عمومی از کانون های ادبی به تحقق پیوست و با توجه به استقبال اعضا از این کانون ها تعداد اعضای آنها نیز رشد تقریبا چهار برابری داشته است.
وی ادامه داد: این کانون ها در شهرستان های آبادان، اندیمشک، اهواز ، باغملک، بهبهان، خرمشهر ، رامشیر، دزفول، شوشتر، شوش، دشت آزادگان، گتوند، مسجدسلیمان، آغاجاری، ایذه، ماهشهر، لالی، امیدیه، اندیکا و کتابخانه مرکزی استان فعال هستند.
پایان پیام/
نظر شما