به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام سید رضا تقوی، رئیس ستاد زکات کشور و نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی امروز (27 تیر) در همایش بزرگ زکات فارس که با عنوان «شکوه عبادت، سرچشمه برکت» در شیراز برگزار شد، گفت: جایی که برادری، احسان، خدمت به مردم باشد، آنجا مدینه و شهر محسوب می شود این کلمه مدینه، بار فرهنگی دارد، آیا این مدینه است که برخی نان شب ندارند و برخی آنقدر می خورند که از حلقومشان بیرون می زند؟
وی با اشاره به اینکه چقدر برای یک مدیر خرج شده تا او به اینجا برسد، برخی می خواهند آن را قیمت گذاری کنند، اما نمی توان یک فکر و اندیشه را با عدد و رقم محاسبه کرد، اضافه کرد: چرا تا وقتی افراد زنده هستند، از لحاظ دید ما بد هستند و بعد از مردند خوب مطلق می شوند.
حجت الاسلام تقوی با اشاره به اینکه هر کسی مدیر و مسئول می شود، بد می شود، فضای مجازی هم به این تخریب کمک می کند، این یک خط تخریبی از سوی دشمن است، تاکید کرد: دشمن خط تخریب مسئولین را دنبال می کند، آنان می خواهند جمهوری اسلامی را بی اعتبار نشان دهند، هر جا یک خدمت یا فرد موثری باشد، آنجا مورد هجمه قرار می گیرد.
رئیس ستاد زکات کشور با اشاره به اینکه آمریکا را بزرگ جلوه دادن یکی از مشکلات موجود در جامعه است، اظهار داشت: هنوز تحریم ها شروع نشده، بلوا می کنند، آیا وضع کنونی از زمان جنگ بدتر است، چرا دل مردم را خالی می کنید، بزرگ نمایی کردن تحریم آمریکا بدترین توطئه ممکن است.
وی ضمن انتقاد به اینکه برخی می خواهند و در تلاش هستند برای نهادهای زیر نظر رهبری را تخطئه کنند و یکی از آن نهادها، کمیته امداد امام راحل (ره) است، افزود: امام از همان اول انقلاب به فقرا توجه داشتند و جهت گیری در انقلاب به سمت محرومین و خدمت به آنان است و این حذف شدنی نیست.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه برخی فضا سازی می کنند که نهادهای زیر مجموعه رهبری، مالیات نمی دهند، یادآور شد: آنان هیچ مسئله ای از رهبری و خانواده ایشان ندارند از این رو بند می کنند و هر کسی به نهاد رهبری وصل است مورد هجمه قرار می دهند، حتی ستاد نماز جمعه هم که نهاد غیر دولتی مالیات خود را می دهد.
وی با اشاره به اینکه آستان قدس رضوی هم مالیات می دهد، افزود: همه تشکیلات زیر مجموعه رهبری مالیات می دهند، چرا که اعتقاد داریم همه باید مالیات بدهند و باید کشور با مالیات اداره شود و هرکسی مالیات ندهد مثل دزد سرگردنه است چرا که اگر خدمات و امنیتی هست از برکت مالیات است و مسئله مالیات باید نهادینه شود و به شکل گفتمان در آید.
به گفته حجت الاسلام تقوی، شرایط امروز جامعه جنگ نظامی به جنگ اقتصادی تبدیل شده و امروز باید شرایط، شرایط جنگی باشد، مصرف را مدیریت کنیم، اضافه و زیاده روی حرام است و بر اساس نیاز مصرف کنیم.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی، اقتصاد ریاضتی نیست، اقتصاد درست مصرف کردن است، اضافه کرد: اشرافی گری اصلا مناسب نیست و باید بهره وری را افزایش دهیم و باید برنامه ریزی ها مناسب با جنگ و جهاد اقتصادی باشد، اقتصاد مقاومتی یک جهاد است که در جامعه باید شکل بگیرد تا در برابر دشمن بتوانیم ایستادگی کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه این وعده های انتخاباتی یکی از معضلات جامعه است که توقعات را بالا می برد، یادآور شد: انتظارات مردم را بالا نبریم، من به آقای جنتی گفتم «هر کاندیدایی که وعده بی جا می دهد، باید همان لحظه رد صلاحیت شود.» چرا بی خود انتظار مردم را بالا می برند و توقع ایجاد می کنند.
حجت الاسلام تقوی با اشاره به اینکه الکی می گویند مسئولین فاسد هستند و به آن دامن می زنند، افزود: این هم یکی دیگر از خطوط تخریب دشمن است.
وی با اشاره به اینکه زکات هم مثل نماز هم واجب است، و چند جانبه دارد، اضافه کرد: زکات به فقرزدایی در جامعه کمک می کند و موجب تقویت حاکمیت می شود و فقرا متوجه می شوند که حاکمیت هم به فکر آنان است.
حجت الاسلام تقوی با تاکید بر اینکه کشاورزی یکی از راه های استقلال کشور و از ارکان اقتصاد دینی است، اضافه کرد: باید کشاورزی رونق پیدا کند تا افراد زکات دهنده، داشته باشیم.
وی با انتقاد به ادغام سازمان جهاد و کشاورزی با هم، گفت: امروز 15 هزار نیروی گروه های جهادی در استان ها فعالیت می کنند که باید سازماندهی کنند، از نیروهای بسیار زیاد مردم برای ساماندهی استفاده می کنیم و قصد نداریم خرج روی دست دولت بگذاریم.
حجت الاسلام تقوی با تاکید بر اینکه در این جنگ اقتصادی و اقتصاد مقاومتی، نگاه، مدیر و ضوابط جهادی لازم داریم، ضوابط جهادی یعنی حرکت را تسهیل کردن، اضافه کرد: دولتی کردن اقتصاد و اتکا به نفت جز آسیب های اقتصاد مقاومتی است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته سه هزار و 700 میلیارد ریال، زکات در کشور جمع شد که امسال امیدواریم بیشتر شود، افزود: اگر تلاش کنیم حتی در این شرایط کشور هم می توانیم تا 10 هزار میلیارد ریال زکات جمع آوری کنیم.
نظر شما