به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الحرة، تعداد قابل توجهی از مسلمانان آمریکا در مبارزه انتخاباتی 2018 میلادی برای رقابت وارد شدند که «آسوشیتدپرس» اعلام کرد که این پدیده تا پیش از حادثه 11 سپتامبر دیده نشده است.
«جت پک» که مقرش در ایالت ماساچوست است و نامزدهای مسلمان را آموزش می دهد و آنها را حمایت می کند، گزارش داد که همچنان 50 مسلمان آمریکا برای اشغال کرسی ها در سطح فدرال یا سطح ایالت ها بایکدیگر رقابت می کنند.
نامزدهای مسلمانان برای دستیابی به کرسی در مجلس نمایندگان آمریکا در نخستین حوزه انتخاباتی در ماساچوست تلاش می کنند. اما با شروع رقابت امیدوار کننده، نامزدهای مسلمان دیگر از گود رقابت خارج شدند، مانند «آصیف محمود» که یک میلیون دلار از کمک های خیرخواهانه در کمپین شکست خورده اش برای منصب کمیساریای بیمه در کالیفورنیا جمع آوری کرد.
حضور قابل نامزدهای مسلمان به این معنی نیست که کمیپن هایشان با مشکلات مواجه نبوده است، به طوری که آسوشیتدپرس گزارش داد که «دیدرا عبود» نامزد کنگره از آریزونا می گوید معترضان با سلاح در نزدیکی کمپین انتخاباتی اش تظاهرات کردند.
گفتنی است، امسال بیش از 90 مسلمان در آمریکا، نامزد دفاتر دولتی و مقامات سیاسی شده اند تا این پست ها را به دست بیاورند و خواهان رسیدن به جایگاههای سیاسی هستند.
تعداد بیش از سه میلیون و 450 هزار مسلمان زندگی می کنند؛ مسلمانان تقریبا در هیچ نهاد سیاسی یا دولتی یا تبلیغاتی در آمریکا حضور ندارند و تنها هشت درصد از مسلمانان آمریکا در حرفه های وکالت و دولتی اشتغال دارند. «کیت الیسون» نخستین نماینده مسلمان در کنگره آمریکا و «اندره کارسون» از ایندیانا دومین مسلمان در کنگره آمریکاست؛ این دو تنها نمایندگان مسلمان منتخب در مجلس قانونگذاری آمریکا هستند و گروههای مسلمان در سیاستگذاری واشنگتن حضور فعالی ندارد و نفوذ لابی صهیونیستی حرف اول را در سیاستگذاری خارجی آمریکا را می زند.
نظر شما