پرورش جوانان طبق اصول اسلامی هدف مهم تشکیل کانون های مساجد است

معاون پشتیبانی و امور استان های ستاد عالی کانون های مساجد کشور گفت: پرورش جوانان با الهام از اصول اسلامی، مهم ترین هدف سرمایه گزاری در کانون های مساجد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، عبدالحسین آل محمد، معاون پشتیبانی و امور استان های ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، صبح امروز ( 11مهر) در دیدار با معاونت برنامه ریزی و توسعه استانداری اردبیل، اظهار داشت: فرهنگ سازی، تاسیس و ارتقا کانون های فرهنگی هنری درمساجد کشور، نهادینه کردن فرهنگ اسلام ناب محمدی با الهام از اصول اسلامی و سیره ائمه اطهار (ع) از اهداف و وظایف ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور است.

 

وی با اشاره به فعالیت چهار هزار کانون فرهنگی وهنری در روستاها، افزود: بر اساس تکلیف مجلس شورای اسلامی در قانون برنامه پنجم تلاش خواهد شد، تا پایان برنامه پنجم توسعه حداقل 20 درصد مساجد کشور به ویژه مساجد روستایی، دارای کانون فرهنگی هنری شوند.

 

آل محمد با بیان اینکه تا قبل از دولت نهم تعداد کانون های ثبت شده مساجد کشور 2 هزار و 200 کانون بود، عنوان کرد: از ابتدای خدمت در دولت نهم و دهم نیز تعداد 9 هزار و 200 کانون دیگر تاسیس و فعال شده که در حال حاضر به 11 هزار و 400 باب کانون رسیده است.

 

معاون پشتیبانی و امور استان های ستاد عالی کانون های مساجد کشور اظهار داشت: بستر سازی و تمهید لازم جهت سرعت بخشیدن به تاسیس کانون های مساجد در کشور، کمک به رفع موانع اجرایی برنامه های مسجد محور در دبیرخانه استانی و پیشگیری از انحراف در اجرای برنامه های پیش بینی شده برای کانون های فرهنگی و هنری مساجد از جمله اهداف سفرهای نظارت استانی ستاد عالی است.

 

در ادامه این دیدار مهدی مهدی زاده، معاونت برنامه ریزی و توسعه استانداری اردبیل با بیان این نکته که تاسیس کانون فرهنگی هنری از اولویت های احداث مسجد است، بیان داشت: کانون های مساجد باید تلاش کنند تا فرهنگ را به معنای واقعی در جامعه تحقق بخشند.


وی با بیان اینکه 50 درصد از کانون های استان های اردبیل در مناطق مرزی قرار دارد، تصریح کرد: وجود کانون در این استان به منظور جلوگیری از تهاجم فرهنگی امری روشن و ضروری است.

 

مهدی زاده با اشاره به اینکه ما مدیون زنان ومردانی هستیم که در راه مسجد و توسعه آن تلاش کرده اند، تصریح کرد: با برنامه ریزی های دقیق و کارشناسی می توانیم، فرهنگ اصیل ایرانی را در قالب مساجد وکانون های مساجد به خارج از مرزهای کشور توسعه دهیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 71622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha