تاکید بر حمایت از هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی/ فرهنگ مطالعه را ترویج دهیم

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان، بر حمایت از هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی تاکید کرد و اظهار داشت: ترویج خردمندانه کتاب و استفاده از بستر معنویت و شخصیت امام رضا (ع) می تواند در سعادت جامعه نقش آفرینی کند.

محمد صادق کریمی کیا، مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان، با بیان اینکه اسلام و تشیع مکتب خواندن است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: مکتب اسلام با خواندن آغاز شد و قطعا مردم جامعه اسلامی ایران به عنوان جامعه متمدن همچنان کتاب و علم اندوزی را یکی از مهمترین اولویت ها و نیازهای خود می دانند و همواره جایگاه خواندن و کتاب در کاهش صدمات فیزیکی، اجتماعی و فرهنگی بی بدیل بوده است.

 

وی با بیان اینکه سیره نبوی و ائمه اطهار (ع) جایگاه دانش و علم آموزی را که از کتاب الهی قرآن نشات گرفته، دلیلی بر اهمیت و جایگاه والا و بی نظیر کتاب می دانند، افزود: مقام کتاب و مطالعه در دین مبین اسلام، نشان می دهد پیروان این مکتب می کوشند بر اساس تعالیم دینی و اسلامی آموزه های مقدس را همواره به مردم آموزش دهند.

 

وی ادامه داد: اگر ترویج خردمندانه دانش، کتاب و آگاهی در دنیای امروز صورت پذیرد قطعا می تواند در تعالی و سعادت جامعه نقش آفرینی کند و این جز با  استفاده از روش های نو، جذاب و متاثر از روح جامعه امکان پذیر نیست و به همین دلیل می توان گفت باید علاقه مندی مردم را مورد شناسایی قرار داد و بر اساس آن برنامه ریزی کرد.

 

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان، با اشاره به اینکه در حوزه مسائل اجتماعی ردپای کاملی از تاثیر میزان مطالعه در کاهش آسیب های اجتماعی وجود دارد، تاکید کرد: در هر جامعه ای که میزان مطالعه و دانش بیشتر باشد با کاهش صدمات و مسائل اجتماعی روبرو شده ایم.

 

وی اضافه کرد: بر همین اساس پیوند خواندن با تمدن و اعتقادات و مبانی دینی و آن هم با پیشینه قوی که در کشور ما وجود دارد می تواند در پرورش نسل قوی و با اراده در برخورد با مسائل اجتماعی تاثیرگذار باشد و تعالیم برخواسته از فرامین الهی را در کنار شاخص های توسعه و پیشرفت آموزش داد.

 

وی تصریح کرد: ائمه بزرگوار (ع) در طول تاریخ و بر اساس شرایط مختلف از دریچه کتاب اقدامات ماندگاری را به وجود آورده اند که از جمله آن می توان به نهج البلاغه حضرت امیرالمومنین (ع) و یا دانشگاه اسلام در زمان امام صادق (ع) اشاره کرد که همه ائمه (ع) در این مسیر با بلاغت کامل و با پشتوانه الهی توانستند یکی از بهترین مکاتب را در زمینه علم آموزی و ترویج آگاهی و خواندن به وجود آوردند که ما به آن مفتخریم.

 

کریمی کیا، با برشمردن ویژگی های خاص امام رئوف، حضرت رضا (ع)، اظهار کرد: نقش امام رضا (ع) در مسیر دانایی و حذف جهالت ها در برخورد با شبهات آن دوره و همچنین کشش معنوی حضرت رضا (ع) برای ما شیعیان به ویژه در ایران باعث شده در زندگی های خود سیره زندگی آن مقام الهی را مدنظر قرار دهیم.

 

وی بر حمایت از هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی تاکید کرد و اذعان داشت: نگاه  و انتخاب عمیق و دقیق این مسیر توسط نهاد کتابخانه های عمومی کشور که برخواسته از فیوضات شخصیت امام رضا (ع) برای پیشبرد یک جامعه اسلامی متمدن است قابل تقدیر بوده و بی شک آثار معنوی شخصیت حضرت علی بن موسی (ع) را برجای خواهد گذاشت.

 

وی عنوان کرد: هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی می تواند بستر خوبی برای آموزش مبانی دینی و اسلامی برای اقشار مختلف جامعه و در کنار آن رویدادی مهم برای به کمال رساندن شاخص های توسعه کشور باشد و باید به این عمل نیک که برخواسته از کتاب و مطالعه است ارج گذاشت و برای باشکوه تر برگزار کردن آن کوشید چرا که مانع و دافع بروز مشکلات اجتماعی جامعه نیز خواهد شد.

 

این مقام مسئول، به ارزشمندی این جشنواره اشاره کرد و یاد آور شد: آموزش و بازتولید معنویت رضوی که برخواسته از تعالیم دینی است باعث کاهش آسیب های اجتماعی سطح جامعه به ویژه در نوجونان و جوانان می شود.

 

وی در پایان ضمن دعوت از همه سازمان ها و مردم خوزستان از آمادگی اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان بر اجرای باشکوه هشتمین دوره کتابخوانی رضوی تاکید کرد.

 

کد خبر 715887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha