کانون های مساجد چهارمحال و بختیاری محور جشن های مردمی دهه کرامت

دبیر اجرایی ستاد دهه کرامت چهارمحال و بختیاری گفت: جشن های مردمی دهه کرامت استان با محوریت کانون های فرهنگی هنری مساجد در شهرستان های مختلف استان برگزار می شود.

حجت الاسلام مراد یوسفی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد و دبیر اجرایی ستاد دهه کرامت چهارمحال و بختیاری امروز (21 تیر) در به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد گفت: دبیرخانه ستاد عالی کانون های مساجد کشور از سال 1387 با همکاری دستگاه های مختلف مذهبی، فرهنگی و اجرایی کشور شورای هماهنگی جشن های مردمی رضوی در دهه کرامت را تشکیل داد و طی سال های گذشته در این حوزه فعالیت قابل توجهی داشته است.

 

وی با تاکید بر مردمی برگزار کردن فعالیت های فرهنگی هنری افزود: کانون های مساجد به واسطه اینکه با جمعیت قابل توجهی از مردم در ارتباط هستند و جوانان و نوجوانان فعالان این کانون ها به شمار می روند بهترین نهاد برای برگزاری برنامه های مردمی به ویژه جشن های دهه کرامت است.

 

دبیر اجرایی ستاد دهه کرامت چهارمحال و بختیاری دهه کرامت را بهترین فرصت برای تبیین و تعمیق فرهنگ رضوی در کشور دانست و گفت: نهادهای عضو ستاد دهه کرامت با اجرای ویژه برنامه های مختلف می توانند در نهادینه سازی آموزه های دینی و توسعه فرهنگ و سیره ائمه اطهار (علیه السلام) نقش موثری ایفا کنند.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری، تشکیل دبیرخانه شورای هماهنگی جشن های رضوی در استان، توجه جدی به فرهنگ شریف رضوی در برنامه های سالیانه کانون ها، فعال سازی تمام کانون ها برای برگزاری برنامه های مرتبط در دهه کرامت، توجه به موضوع فرهنگ رضوی در جشنواره های جوانان مساجد را از مهمترین برنامه های ویژه دهه کرامت برشمرد.

 

یوسفی ادامه داد: توجه ویژه به فرهنگ رضوی در کتاب های ارسالی به کتابخانه ها، راه اندازی کانون ها و کتابخانه های تخصصی مرتبط با موضوع امام رضا (علیه السلام)، نامگذاری کانون ها با نام مبارک امام هشتم، انتشار اقلام تبلیغی و برپایی ایستگاه صلواتی از دیگر ویژه برنامه های دهه کرامت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان است.

 

وی، شکر گذاری به جهت افتخار میزبانی ایران اسلامی از حضرت امام رضا (علیه السلام)، حضرت معصومه (سلام الله علیها) و حضرت شاهچراغ (علیه السلام) را از مهمترین اهداف برگزاری این برنامه ها عنوان کرد و گفت: تلاش در جهت گسترش عطر معنویت در فضای عمومی جامعه با بهره گیری از آموزه های آن حضرات، اهتمام ویژه در راستای برگزاری جلسات جشن و سرور در دهه کرامت توسط گروه های خودجوش مردمی و تلاش مضاعف در جهت استفاده از ظرفیت های ارزشمند نهادهای مردمی و دولتی برای بزرگداشت دهه کرامت از دیگر اهداف برگزاری این برنامه ها به شمار می رود.

 

خاطرنشان می شود: دهه کرامت از سوم مرداد ماه همزمان با ولادت حضرت معصومه (سلام الله علیها) آغاز می شود و تا 13 مرداد سالروز ولادت امام رضا (علیه السلام) ادامه دارد.

 

کد خبر 715527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha