اسماعیل عرب یارمحمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان با اعلام این خبر گفت: از این تعداد250 نفر در سمنان، 200 نفر در گرمسار،60 نفر در مهدیشهر،750 نفر در شاهرود،300 نفر در دامغان، 150 نفر در بیارجمند و 90 نفر در میامی و مستقر هستند.
وی در ادامه به فعالیت هفت ساله کانون مداحان استان سمنان اشاره داشت وگفت: در بخش خواهران نیز با توجه به وجود ظرفیتهای موجود، 450 نفر علاقهمند آموزش مکرر دیدهاند.
یارمحمدی، از صدور کارت تخصصی سطوح مختلف مداحان خبردادوافزود: کانون مداحان وشاعران آئینی استان باید تا ماه محرم نسبت به برگزاری آزمون سطح بندی اقدام کنند.
رئیس کانون مداحان استان سمنان تصریح کرد: با آموزش مداحان استان سمنان در قالبهای مقتلشناسی، مقتلخوانی، مفاهیم قرآنی، ادعیه، ادبیات فارسی و عربی و ... گامهای بزرگی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص خرافهزدایی از مداحی برداشتهایم.
وی ثبت اطلاعات مداحان برای تشکیل یک بانک جامع اطلاعاتی از توانایی های آنان را از اهداف راه اندازی سامانه طوبی اعلام کردوافزود: این سامانه باعث می شود تا تمام فعالیت های مداحان، هیئت های مذهبی و سیکل کامل شبکه تبلیغی و برگزاری مراسم از لحاظ کیفی و کمی در سامانه ای جامع ثبت شده تا از تکرار یک موضوع در مداحی و تبلیغ جلوگیری شده و بهره گیری از مداحان برتر و مناسب استان در مجالس اعیاد و عزاداری ترویج شود.
عرب یارمحمدی بابیان اینکه مهمترین رسالت مداحان و ذاکران ائمه اطهار(علیه السلام) ترویج فرهنگ اهلبیت(علیه السلام) است، اظهار داشت: به منظور رویارویی با تلاش های دشمنان در کم رنگ کردن ارزش های دینی از راه فضای مجازی، افراد توانمند کشور هم می توانند با تولید محتوای خوب و موثر، با آنان به رقابت برسانند.
وی با اشاره به اینکه دشمن امروز به جنگ نرم روی آورده و نقش مداحان مهمتر از دوران جنگ تحمیلی است افزود: مداحان باید فضائل و مدایح اهلبیت (علیه السلام) را بگویند و این موضوع بهترین مبارزه در جنگ نرم است.
نظر شما