به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد مبارزه با مواد مخدر،حبیب اسماعیلی،تهیه کننده سینمای ایران گفت: سینما رسانهای بسیار فراگیر و تاثیرگذار بر اذهان و افکار عمومی است، باید همپای سایر بخشها در حوزه آموزش و پیشگیری از اعتیاد اطلاعرسانی کند.
وی با بیان اینکه تماشای یک فیلم با محتوای پیشگیری از اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی میتواند یکی از راهکارهای مفید در بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باشد، اظهار کرد: به عنوان مثال وقتی نوجوانان و جوانان فیلمهایی را تماشا میکنند که اعتیاد به مخدرهای صنعتی و شیمیایی زندگی افراد را نابود میکند و عوارض خطرناکی دارد، تحت تاثیر قرار میگیرند و همیشه این مسئله ملکه ذهنشان میشود.
تهیه کننده فیلم سینمایی "راننده تاکسی" با بیان اینکه آموزش و اطلاعرسانی برای مبارزه اجتماعی با مواد مخدر امری مهم و ضروری است، تصریح کرد: خانواده وقتی فیلمی درباره اعتیاد به مواد مخدر مشاهده می كند، باید خود را در درون فیلم ببیند، احساس دغدغه در وی ایجاد شود و سپس به دنبال آموزش به فرزندانش باشد.
اسماعیلی با اشاره به اینکه نیاز به بازخوانی فرهنگی مجدد داریم، خاطرنشان کرد: ساخت فیلمهایی با محوریت اعتیاد به ایجاد دغدغه در همه افراد جامعه كمك میكند، البته متولیان فرهنگی نیز نباید به دنبال ساخت فیلمهایی باشند كه فقط هدف سرگرمی باشد، بلكه باید در كنار سرگرمی حرفی نیز برای گفتن داشته باشند.
به گفته تهیه کننده فیلم سینمایی سه بیگانه، سینما مهمترین وسیله و ابزاری است كه میتواند آسیبها و عوارض اعتیاد به مصرف مخدرهای صنعتی و شیمیایی را به مخاطب عرضه كند، سینما زبان مشترك همه ملت ها است، باید امكانات را فراهم كرد، موانع را برداشت تا بدون دغدغه به مسایل و ریشههای بوجود آمدن اعتیاد به مواد مخدر بپردازیم.
اسماعیل افزود: در حال حاضر دستاندرکاران امر مبارزه با مواد مخدر و نهادهای امنیتی، نظامی و قضایی مقابله با اعتیاد را ادامه میدهند اما باید سایر نهادها در حوزههای فرهنگی، هنری، اجتماعی و غیره با یاری آنها بیایند و بتوان معضل مواد مخدر را در کشور تحت کنترل درآورد.
نظر شما