به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، فاطمه محمد بیگی امروز (۱۷ تیر) در نشست خبری که در سالن جلسات شهید آوینی قزوین برگزار شد، بیان کرد: بنیاد ملی عفاف و حجاب در کنار بسیج جامعه زنان، حوزه علمیه، سازمان تبلیغات، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، امور بانوان استانداری و سایر ارگان ها و نهادها در استان که مسئولیتی را در حوزه زن، خانواده و فرهنگ سازی دارند، فعالیت می کند و سعی کرده همچون نخ تسبیحی بین ارگان ها و فعالیت های مردمی در حوزه عفاف و حجاب باشد.
وی ادامه داد: امسال به دلیل تلاقی میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر با هفته عفاف و حجاب به گونه ای برنامه ریزی شده از ۱۹ تا ۲۵ تیر ماه برنامه های این هفته برگزار شود و با توجه به نامگذاری ایام این هفته با عناوین مختلف، برنامه های متعددی اجرا می شود.
دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین اضافه کرد: ۲۱ تیر ماه مصادف با روز ملی عفاف و حجاب است که همایش ملی حافظان حریم خانواده در این روز و همزمان با سراسر کشور در استان قزوین برگزار می شود.
وی با اشاره به ضرورت تبیین فواید عفاف و حجاب افزود: امام حسین (ع) می فرمایند «اگر دین ندارید آزاده باشید» و اگر در جهان در خصوص فواید عفاف و حجاب صحبت شود انسان های آزاده گرایش به این امر دارند؛ مردم دنبال آرامش هستند و یکی از فواید بهره مندی از عفاف و حجاب و استفاده از پوشش عفیفانه همراه با حفظ حریم، آرامش و امنیت در خانواده و اجتماع است.
محمدبیگی تصریح کرد: از مواردی که انقلاب اسلامی به عنوان گفتمان جهانی می تواند به دنیا ارائه کند، حضور زن در اجتماع همراه با کرامت انسانی و بر پایه خانواده محوری است و ظلمی که غرب به دختران کرده نگاه جنسیتی به این قشر است و تا این نگاه جنسیتی حذف نشود باید آماده شنیدن آسیب های اخلاقی و اجتماعی باشیم.
وی تأکید کرد: اگر بخواهیم امنیت اجتماعی، روانی و اخلاقی در جامعه داشته باشیم از جمله ابزارها، برخورداری از فرهنگ عفاف و حجاب و زندگی عفیفانه است و ما باید فواید عفاف و حجاب را در تمامی زمینه ها برای مردم بازگو کنیم.
دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین توضیح داد: بر اساس پژوهش های مختلف افراد دارای پوشش عفیفانه و سنگین، انسان هایی هستند که نسبت به بقیه عزت نفس و اعتماد به نفس بالاتری دارند و کمتر دچار افسردگی می شوند و در واقع از سلامت روان بیشتری برخوردار هستند و این افراد از منظر پزشکی هم از سطح سلامت جسمی بالاتری برخودار هستند.
وی اعلام کرد: از منظر جامعه شناسی هم جوامعی که در آنها زندگی عفیفانه وجود دارد، جوامع پایداری بوده و تمدن محکم تری دارند و به لحاظ اقتصادی هم اینگونه افراد از مدگرایی تبعیت نمی کنند و از پوشش ملی و هویت وطنی بهره برده در نتیجه در مشکلات اقتصادی مقاوم تر بوده و می توانند در جنگ اقتصادی پیروز شوند.
محمدبیگی گفت: ما در شرایطی هستیم که جنگ اقتصادی، جنگ مسلم پیش روی ماست و اگر به تولیدات بومی در حوزه عفاف و حجاب رو نیاورده و از فرهنگ مصرف زدگی غربی تبعیت کنیم در جنگ اقتصادی شکست می خوریم.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های هفته عفاف و حجاب اظهار کرد: یکی از برنامه های ما در این هفته برگزاری نمایشگاه در ماندگار است که از ۱۸ تا ۲۲ تیر ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی قزوین برگزار می شود که سازمان های فرهنگی در برگزاری این نمایشگاه همکاری دارند و محصولات متنوعی در حوزه عفاف و حجاب در این نمایشگاه عرضه می شود و سعی کردیم فضای شاد و مفرحی را در نمایشگاه داشته باشیم.
دبیر بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین در ادامه از افتتاح ساختمان بنیاد عفاف و حجاب در استان خبر داد و خاطر نشان کرد: در آینده نزدیک ساختمان بنیاد عفاف و حجاب در قزوین افتتاح می شود که ۴۰ میلیون تومان برای بازسازی ساختمان بنیاد هزینه شده است و انشاالله این ساختمان محلی برای رفت و آمد نخبگان حوزه عفاف و حجاب و تولید محتوا در این حوزه باشد.
وی عنوان کرد: ما در کشور نیاز به زیرساخت های فرهنگی داریم و تا وقتی از فعالیت های عفاف و حجاب، فرهنگ ایثار و شهادت و روحیه بسیجی حمایت نکنیم، باید منتظر آسیب های اجتماعی باشیم.
محمدبیگی با اشاره به غفلت برخی مسئولان نسبت به فرهنگ عفاف و حجاب گفت: اکثر مسئولان ما به بحث عفاف و حجاب کلیدی نگاه نمی کنند، بلکه نگاه ابزاری دارند.
وی یادآور شد: باید توجه داشت مسئولان از همین خانواده ها بالا می آیند بنابراین ما باید در آموزش و پروش و آموزش عالی عناوینی را برای تربیت زندگی عفیفانه داشته باشیم و این در حالی است که هنوز کتاب درسی در زمینه عفاف و حجاب نداریم بنابراین نمی شود انتظار داشت به نتایج خوبی رسید.
نظر شما