به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان بیرجند، محمد زهرایی امروز (17 تیر) در جمع خبرنگاران استان خراسان جنوبی اظهار کرد: برای گروه های جهادی جغرافیای منطقهای مشخص شده تا در بازه زمانی 3 تا 5 ساله در این مناطق خدمت رسانی داشته باشند.
وی با بیان اینکه امروز 8 هزار و 900 گروه جهادی به سطح عادی، فعال و ویژه در کشور تقسیم بندی شدند، افزود: از این تعداد بیش از 800 گروه جهادی ویژه با سابقه طولانی خدمت رسانی در مناطق محروم دارای انسجام و توان تخصصی و فنی بالایی هستند.
جانشین رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ادامه داد: این گروه های جهادی ویژه به عنوان معینهای جغرافیای هدف در سطح کشور تعریف میشوند.
زهرایی با اشاره به اینکه بیش از 3 هزار گروه جهادی کشور در سطح فعال هستند، بیان کرد: امسال جغرافیای هدفی که تعریف میشود بیشتر معطوف به گروههای جهادی ویژه است و بیش از 900 هزار نفر در گروه های جهادی سال 97 فعال میشوند و بخشی از گروههای جهادی در ایام نورزو به مناطق اولویت دار اعزام شدند.
به گفته وی اولویت ابتدای کار بسیج سازندگی در حوزه اردوهای جهادی منطقه آسیب دیده کرمانشاه بوده است و بیش از 210 گروه جهادی به این مناطق زلزله زده اعزام شدند.
جانشین رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: بخشی از گروه های جهادی ویژه به منطقه محروم خوزستان، کوه بنان کرمان و فریمان خراسان رضوی اعزام شدند و مابقی گره های جهادی مشابه سالهای گذشته به مناطق مختلف اعزام شدند.
زهرایی با اشاره به اینکه در تابستان امسال براساس جغرافیای هدف تعریف شده حدود 500 هزار نفر در قالب گروه های جهادی ساماندهی و اعزام می شوند، اظهار کرد: اعزام 217 گروه جهادی در خراسان جنوبی برنامه ریزی شده است.
وی با تاکید بر اهمیت اثربخشی و کیفیت بخشی به گروههای جهادی، گفت: امسال کمیت گروههای جهادی برای بسیج سازندگی مهم نبوده است و استمرار ارتباط با مردم و خدمت رسانی با توجه به ظرفیت گروه های جهادی و خیران در دستور کار است.
جانشین رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه به دنبال مسجدمحور کردن حرکتهای جهادی هستیم، افزود: باید انسجام بین گروه های بومی، خیران، مردم و پایگاهها ایجاد شود و در نهایت بتوانیم محلات جغرافیای داشته باشیم که خود مردم بتوان خدمت کنند.
زهرایی بیان کرد: اکنون سقف تسهیلات کمک اشتغال 15 میلیون تومان با نرخ 10 درصد است که به دنبال کاهش درصد تسهیلات اشتغال هستیم و تمام واحدهای اقتصاد مقاومتی را در راستای رستههای شغلی و زنجیره ارزش شکل میدهیم تا از پراکندگی و ورشکستگی واحدها جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه بیش از 435 قطب صنایع دستی در کشور شناسایی شده، ادامه داد: در همین راستا تمام تسهیلات و آموزشها ذیل رسته شغلی تعریف می شود تا هدفمند و کیفی سازی شود.
جانشین رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: سال گذشته بیش از 170 میلیارد تومان تسهیلات مستقیم کمک اشتغال پرداخت شد و امسال سعی میشود دامنه فعالیت با بانکها را توسعه دهیم.
نظر شما