به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، سید شهابالدین چاووشی استاندار سمنان در نشست با اعضای زن شورای شهر، دهیاران و زنان کارآفرین استان سمنان، گفت: موانع فرهنگی موجود در جامعه به گونه ای است که همه باید تلاش کنیم تا افراد شایسته به روی کار بیایند.
وی با اشاره به اینکه خانم های شایسته و فرهیخته ای برای مدیریت باید انتخاب شوند که قوت خانم ها را اثبات کنند، اظهارداشت: تعدادی از خانم ها منصوب شده اند و تعدادی نیز کارهایشان در دست اقدام است.
چاووشی از بکارگیری چهار مدیرکل، شش معاون مدیرکل، 69 رئیس اداره و 24 رئیس اداره شهرستان از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم تاکنون در سطح استان سمنان خبردادوگفت: سمنان ازنظر جمعیت کارمندی به نسبت کل جمعیت استان، در زمره اولین استانهای کشور محسوب میشود.
استاندار سمنان با بیان اینکه دو مدیر کل از بانوان هستند و افراد دیگر نیز در دستور کار قرار دارند اضافه کرد: مدیریت شایستهسالاری و نه جنسیت ملاک ما برای تعیین مدیران در سطح بالای است.
وی بابیان اینکه بهکارگیری بانوان فرهیخته و شایسته استان در مدیریت منعی ندارد اما محدودیتهایی در ابعاد قانونی وجود دارد تا یک فرد وارد مقوله مسئولیت شود، گفت: مسئولان امور اداری و استخدامی باید برای حضور افراد در مسئولیتها نسبت به شایستگیهای فردی و توانمندیها مجاب شوند تا بتوانیم شاهد جذب نخبگان باشیم و این ارتباطی به جنسیت افراد ندارد.
چاووشی بابیان اینکه مصوبهای در دولت اصلاحات شکل گرفت که طی آن جذب نخبگان در سیستم اداری تسهیل میشد، تأکید کرد: این مصوبه در دولت نهم و دهم عملیاتی نشد اما در دولت دوازدهم نگاه خوبی به این مقوله وجود دارد که امیدواریم این امر بهزودی محقق شود.
استاندار سمنان به فضاهای ورزشی خاص بانوان توجیه ندارد چراکه امکانات ما محدود هستند، اشاره داشت وافزود: بسیاری از فضاهای ورزشی استان بلااستفاده هستند آنهم درحالیکه ما در بحث بهرهوری ملی ضعف جدی داریم.
وی با تاکید براینکه باید از امکانات کنونی نهایت استفاده را کنیم، افزود: امروز در استان باید بتوانیم از سالنهای موجود که تماموقت قابلیت استفاده رادارند، بهدرستی نگهداری کنیم.
چاووشی تصریح کرد: بهجای توسعه ساختمانها، افکارمان را باید توسعه دهیم و تنگنظریها را کنار بگذاریم چراکه بسیاری از موانع و مشکلات از این طریق حل خواهد شد.
استاندار در دیگر بخش سخنان خود ضمن بیان اینکه حرف دهیاران و شوراهای روستاهای استان سمنان میبایست شنیده شود چراکه حرف آنها حرف مردم است، گفت: دغدغه این قشر باید در نشستهای اداری با حضور مسئولان مطرح و درباره آنها تصمیمگیری شود.
وی با تاکید بر اینکه مردم را باید مطالبه گر کرد نه طلبکار، افزود: از سوی دیگر نباید تمام قصور و کاستیهای موجود در جامعه را به دولت نسبت داد لذا بهترین کار این است که به مردم کمک کنیم تا مشکلاتشان را در کنار دولت و با همراهی و همدلی رفع کنند، دولت همراه روستائیان و مشکلاتشان است، برای مثال سال گذشته از ۱۰۰ میلیارد تومان مالیات ارزشافزوده استان، ۳۲میلیارد تومان به توسعه روستاها تعلقگرفته لذا این نشان میدهد نگاه دولت به روستاها، مثبت است.
چاووشی اذعان داشت: در سال ۹۷ برای توسعه اشتغال در روستاهای استان سمنان مبلغ ۹۲میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که بهصورت تسهیلات ارزان قیمت در اختیار روستائیان و عشایر قرار خواهد گرفت لذا این اقدامات نشان میدهد که دولت به فکر رفع مشکلات روستائیان است.
27 زن دهیار و 28 زن عضو شورای روستا در استان سمنان فعالیت دارند.
همچنین 9 عضو شوراهای اسلامی در شهرهای استان سمنان را نیز زنان تشکیل میدهند و149 تعاونی فعال زنان در سطح این استان وجود دارد که 1711 زن در آنها عضویت دارند.
نظر شما