«جریان‌سازی اجتماعی» رویکرد ما در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت است

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری در حوزه آسیب‌های اجتماعی، گفت: رویکرد ما در برگزاری برنامه‌ها و جشن‌های دهه کرامت، تلاش برای جریان‌سازی اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حبیب‌رضا ارزانی در نشست شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت که امروز شنبه (۱۶ تیرماه) در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد با اشاره به عضویت ۳۵ آستان مقدس و دستگاه اجرایی در این شورا، گفت: ما برنامه‌ریزی دقیقی برای اجرای برنامه‌های دهه کرامت داریم، از این رو فعالیت‌های شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت را هفت کارگروه تخصصی مدیریت می‌کنند.

 

وی با اشاره به شعار «خدمت کریمانه به رسم اهل بیت (ع)» دهه کرامت در سال ۹۷، خاطرنشان کرد: شعارهای سال که از سوی مقام معظم رهبری مطرح می‌شوند و همچنین سایر مطالبات معظم‌له در حوزه‌های گوناگون از جمله آسیب‌های اجتماعی در انتخاب شعار و عناوین دهه کرامت لحاظ می‌شوند.

 

مسئول شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت با بیان اینکه انتخاب و تعیین برنامه‌ها با رویکرد جریا‌ن‌سازی اجتماعی و توجه به عناصر خلاقیت و جذابیت در ایده‌پردازی و برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌ها و تنوع‌بخشی به قابلیت‌ها از مهم‌ترین مولفه‌های این شورا در حوزه سیاست‌های اجرایی است، گفت: تلاش می‌کنیم تا از ظرفیت مردم و نهادهای مردمی به شکل گسترده‌ای در اجرای برنامه‌ها و جشن‌های دهه کرامت استفاده کنیم.

 

ارزانی افزود: تلاش می‌کنیم تا گروه‌هایی از مردم را که به هر دلیلی در سایر برنامه‌های مذهبی شرکت نمی‌کنند برای شرکت و مشارکت در اجرای برنامه‌ها و جشن‌های دهه کرامت ترغیب کنیم.

 

وی با بیان اینکه فرهنگ سوگواری ریشه تاریخی در جامعه ما دارد، اظهار کرد: دهه کرامت حدود ۱۰ سال پیش با همکاری برخی از اعتاب مقدسه و دستگاه‌های مختلف کشور برای جریان‌سازی موضوع شادی و نشاط اجتماعی در مناسبت‌های دینی طراحی شد.

 

 

 

کد خبر 714727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha