فرهنگ تذکر پذیری باید در جامعه نهادینه شود

معاون امور استان‌ های ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، گفت: برای اجرایی شدن تذکر لسانی باید فرهنگ تذکر پذیری در جامعه نهادینه شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام و المسلمین جواد صادق زاده، معاون امور استان های ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر کشور در جلسه شورای سیاستگزاری ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر که صبح امروز(10 مهر) در بیت نماینده ولی فقیه در گیلان برگزار شد، اظهار کرد: معرفی فریضه امر به معروف و نهی از منکر از رسالت های ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر کشور است.

 

وی در ادامه به آیه 110 سوره آل عمران اشاره کرد و افزود: در ترجمه این آیه آمده است که "اگر می خواهید امت برتر شوید باید امر به معروف و نهی از منکر را سرلوحه کار خود قرار دهید."

 

معاون امور استان های ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر کشور، مهم ترین مرحله امر به معروف و نهی از منکر را تذکر لسانی عنوان و خاطرنشان کرد: تذکر قلبی و یدی هم از دیگر مراحل تذکر می باشد.

 

صادق زاده، ایجاد فرهنگ تذکر پذیری در جامعه را از جمله راه های اجرایی شدن تذکر لسانی در جامعه عنوان و تصریح کرد: آموزش و عامل بودن مسئولین نسبت به این فریضه هم از دیگر مراحل اجرایی شدن این تذکر در جامعه می باشد.


در ادامه مراسم، حجت الاسلام و المسلمین شفیع زاده، دبیر جدید ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر گیلان، گفت: فعال کردن عملکرد ستاد در استان ها و شهرستان ها، دادن برنامه های دقیق به نهادها و سازمان ها، دایر نمودن مرکز آموزش، گزارش دهی و گزارش گیری و ایجاد شورای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ادارات را از جمله برنامه های ستاد احیا در استان عنوان کرد.

 

حجت الاسلام شفیع زاده، مناسب نبودن مکان ستاد احیا در استان را از جمله مشکلات این ستاد عنوان و اذعان کرد: نبودن تجهیزات، اعتبارات کم و ضعیف عمل کردن نیروها هم از دیگر مشکلات این ستاد می باشد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 71450

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha