خبرگزاری شبستان - فاطمه دوستدار: روزنامه عربستانی «الوطن» با انتشار خبری با تیتر «اجماع عربی بر ضرورت توقف حمایت تروریسم در منطقه» از برپایی نشست ضد ایرانی در حاشیه گردهمایی منافقین ایران در پاریس پرده برداشت.
تیتر الوطن درحالی اجماع عربی برای توقف حمایت از تروریسم در منطقه است که ریاض که خود یکی از حامیان اصلی تروریسم است از حاضران این نشست بوده است.
الوطن در این خبر خود آورده است که باید حمایت ایران از تروریسم در منطقه و مسلح کردن حوثی ها در یمن و حشد شعبی در عراق و نیروهای حزب الله لبنان و سایر گروههای دیگر را متوقف کرد.
این در حالی است که ایران از هیچ گروه تروریستی نه تنها در منطقه بلکه در جهان نیز حمایت نمی کند و گروههای که روزنامه الوطن از آن برده است، گروههای هستند که در کشور خود ضد تروریستها و کشورهای متجاوز مبارزه می کنند.
شاید بتوان علت برگزاری این نشست ضد ایرانی را که کمیته «همبستگی عربی اسلامی با مقاومت ایران»! (منافقین) برگزار کرده است، شکست های پی در پی ریاض و متحدانش در کشورهای یمن و سوریه و عراق دانست. زیرا این مسئله بر همگان روشن است که ریاض یکی از حامیان اصلی تروریسم در منطقه و جهان است و اگر نبود افکار افراطی و بنیادگرایی سلفی وهابی، گروههای تروریستی همچون القاعده، داعش، بوکوحرام و سایر گروههای تروریستی متولد نمی شدند و دست مایه ای در دستان آمریکا و انگلیس و متحدانش برای تفرقه افکنی و ایجاد رعب و خشونت در منطقه قرار نمی گرفتند.
امروز حشد شعبی در کنار نیروهای ارتش و یگان های نظامی در عراق نشان داد که عضو موثری در ارکان نظامی و دفاعی این کشور به شمار می آید، زیرا که این نیروها در کنار یکدیگر توانسته اند تا این کشور را از لوث وجود تروریستهای داعش پاک کنند و همچنان به مبارزه با گروههای تروریستی ادامه می دهند.
روزنامه الوطن با نام بردن «ایران»، «حوثی های یمن»، «حزب الله لبنان» نشان می دهد که مشکل ریاض و متحدانش تنها با ایران یا حامیانش نیست، بلکه از این مسئله اینگونه پنداشته می شود که مسئله «تشیع» نیز هست؛ زیرا گروه های که روزنامه عربستانی الوطن از آن نام برده است گروههای شیعی هستند و این گروهها نه تنها خود تروریست نیستند بلکه ضد تروریسم در منطقه مبارزه می کنند به طور مثال حزب الله لبنان زمانی که سوریه را در محاصره گروههای تروریستی همچون داعش، جبهه النصره، ارتش آزاد، جیش الاسلام، جیش الفتح شاخه القاعده، جیش المجاهدین و الانصار، حرکة احرار الشام و گروههای دیگر دید، برای جلوگیری از نفوذ آنها لبنان از راههای مرزی و انهدام گروههای حاضر تروریستی در لبنان، به خواست «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه به کمک دمشق رفت و با ارایه کمک های راهبردی و دفاعی به یاری مردم سوریه شتافت و با تروریستها مبارزه کرد.
حضور حزب الله لبنان در سوریه و پیروزهای مدوام ارتش سوریه و شکست مداوم تروریستها در این کشور باعث شده است که کشورهایی مانندعربستان که تلاش زیاد و حمایت مالی و نظامی فراوان از تروریستها برای براندازی بشار اسد از قدرت کردند؛ امروز به فکر چاره اندیشی باشند.
ریاض همچنین در یمن نیز دچار مشکل شده است، با وجود اینکه از سال 2015 میلادی توان موشکی و نظامی خود را برای براندازی حوثی ها در یمن با تشکیل ائتلاف عربی به کار گرفته است؛ اما با گذشت چهار سال هنوز در این امر موفق نبوده است و تنها به کشتار غیرنظامیان یمنی ادامه می دهد و این کشور را به سمت قحطی و بیماری سوق می دهد.
همین امر باعث شده است که ریاض، ایران را مسبب همه شکست های خود در منطقه بداند؛ با وجود اینکه همگان می دانند که ریاض یکی از پایه های اصلی حمایت از تروریست منطقه ای است؛ اما این کشور و متحدانش به گونه ای وانمود می کنند که آنها در تفرقه افکنی و ایجاد خشونت در منطقه نقشی نداشته اند و چون ایران از اجرای نقشه های شومشان در منطقه جلوگیری می کند؛ پس انگشت اتهام را به سمت تهران نشان می روند تا خود را برای اقداماتشان محق جلوه دهند.
الوطن در بخشی در این خبر آورده است که «عبدالعزیز الهزانی» نویسنده سعودی مدعی شده است که نظام ولایت فقیه در ایران، صلح و ثبات در منطقه را از زمان بحران در بحرین، یمن، سوریه، عراق و لبنان و حتی مراکش و سایر کشورهای عربی، تهدید می کند.
الهزانی ادعا کرد: ما به ملت ایران با احترام می نگریم، اما نظام حاکم در تهران اشاعه دهنده تفرقه بین ملتهاست.
این ادعا نویسنده سعودی که نظام ولایت فقیه را عامل بحران در برخی کشورهای منطقه می داند، بی اساس است؛ زیرا این نویسنده پیش از اینکه عامل خارجی را بهانه ای برای بروز بحران بداند، باید عوامل داخلی را که به این بحران منجر شده است، بررسی کند.
ریاض و متحدانش سالهاست که تلاش دارند با توطئه «ایران هراسی» در منطقه، فضا را به نفع خود و ضد ایران مسموم کنند؛ اما قدرت نظامی و پایگاه استراتژیک و ژئوپلتیکی ایران در منطقه باعث شده است که ریاض نتواند آنگونه که می خواهد به اهدافش برسد؛ اگرچه برای رسیدن به هدف خود با اعتقاد بر این باور که «دشمن دشمن من، دوست من است» از هیچ کاری حتی دوستی با رژیم صهیونیستی فرو گذار نبوده است و به نظر می رسد که هدف عربستان وهابی تنها ایران نیست بلکه هدف دیگر آن شیعه است.
نظر شما