به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ حسین فیروزی در جلسه ستاد نجات بخشی و احیا دریاچه ارومیه در محل سالن دولت استانداری با بیان این مطلب اظهار داشت:در مورد احیا دریاچه ارومیه در استان کردستان بیش از همه استان ها مجاور دریاچه کارهای عملیاتی را انجام داده ایم.
وی افزود: دریاچه ارومیه به عنوان یک اکو سیستم برای همه ما مهم است و برای پایداری محیط زیست از هیچ کوششی فروگزار نخواهیم شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان افزود: کردستانی ها بیش از همه به این مهم می اندیشند و اعتماد دارند و قدمی برای احیای دریاچه ارومیه و سهم و وظیفه خود را ادا می کنند.
فیروزی اظهار داشت: دانشگاه کردستان دارای ظرفیت های علمی فراوانی برای کمک به اجرای طرحهای حمایتی از محیط زیست و اقلیمی می باشد که باید از این ظرفیتها به بهترین شیوه ممکن استفاده شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان تاکید کرد: در این رابطه ستاد احیا دریاچه ارومیه نیز می تواند در راستای تسریع در روند احیا دریاچه از این پتانسیل علمی و توان بالای متخصصان دانشگاهی به نحو شایسته استفاده کند.
وی در ادامه سخنان خود گفت: مصرف کردستان از سهم ورودی آب به دریاچه ارومیه بسیار پایین تر از میانگین مصرف آب ورودی دیگر استان های همجواربه دریاچه است که ضروریست تا در تخصیص سهم استان ها برای تامین آب مورد نیاز دریاچه به نیازهای واقعی کردستان نیز توجه کرد.
فیروزی تصریح کرد: برای احیای دریاچه ارومیه فرهنگ سازی لازم است و فرهنگ سازی با اقناع افکار عمومی تحقق می یابد که این مهم نیز با ارائه اطلاعات صحیح و منصفانه عمل کردن است و بر اساس اصول علمی منطبق با اصول علمی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان اذعان داشت: مشارکت مردم در زمینه احیا دریاچه ارومیه بسیار مهم است و در واقع تحقق این امر به جز با مشارکت جمعی حادث نخواهد شد.
وی در پایان ابراز داشت: کردستان دارای محرومیت های فراوانی در عرصه هاب مختلف است و در آمدهای مردم استان در مقایسه با میانگین کشوری به ویژه در بخش روستایی عادلانه توزیع نشده و از میانگین کشور بسیار پایین تر است که باید با حمایت از بخش تولید و کشاورزی مناطق روستایی در کردستان درآمد سرانه را افزایش داد.
نظر شما