فعالیت ۱۸۱ تیم اجتماع محور در محیط‌های شهری و روستائی استان زنجان

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای آموزش در محلات، گفت: هم اکنون ۱۸۱ تیم اجتماع محور در محیط‌های شهری و روستایی به آموزش و آگاه‌سازی مردم در زمینه اعتیاد و پیشگیری ازآن اقدام می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان زنجان؛ محمد محمدی در همایش پیشگیری اولیه از اعتیاد با رویکرد اجتماع محور که در سالن فرهنگسرای نور ابهر برگزار شد گفت: با توجه به اینکه خطر اعتیاد در کمین همه است، همه افراد باید نسبت به آگاه سازی خانواده و فرزندان خود اقدام کنند و سازمان بهزیستی با تقویت و توسعه و تشکیل تیم های اجتماع محور سعی در پیشگیری و افزایش سطح آگاهی مردم دارد.

 

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه یکی از وظایف این نهاد حمایتی  پیشگیری و درمان  اعتیاد است ، اظهار کرد: با توجه به اینکه بهزیستی دارای 152 نوع فعالیت در زمینه های مختلف شامل معلولان، زنان سرپرست خانوار، نیازمندان، ایتام و خدماتی از رده های مهدکودک تا سالمندان ارائه می کند؛ از این رو در راستای انجام برخی از فعالیت ها نیاز به حمایت خیرین و مشارکت های مردمی  دارد.

 

وی با بیان اینکه سال گذشته 3 هزار و 466 نفر از خدمات مراکز اقامتی میان مدت و کمپ‌ها که تحت نظارت بهزیستی و توسط مردم و بهبودیافتگان اداره می‌شود خدمات دریافت کردند، خاطر نشان کرد:  مراکز بهبود اقامتی میان مدت مصرف کنندگان مواد، مراکزی هستند که توسط تشکل‌ها و سازمانهای غیر دولتی و در راستای اهداف سلامت و خدمات اجتماعی فعالیت می نمایند.

 

محمدی ادامه داد: رویکرد اصلی این مراکز بر مشارکت گروه‌های همتا و خودیار متمرکز است و خدمات آن توسط معتادین بهبود یافته ارائه می‌شود.

 

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به نگهداری معتادین به مدت 30تا90 روز در این مراکز تصریح کرد: برگزاری جلسات بهبودی، برگزاری جلسات گروهی، برگزاری جلسات خانواده و پیگیری و ادامه بهبودی پس از ترخیص از مراکز حداقل تا 6ماه از دیگر خدماتی است که مراکز اقامت میان مدت به معتادین ارائه می‌کند.

 

وی گفت: در راستای تسهیل اشتغال، توانمندسازی و بازگشت بهبودیافتگان به اجتماع به تعداد 90 نفر از  بهبودیافتگان وام خود اشتغالی پرداخت شد.

 

محمدی گفت: یکی از روش‌های درمان و مبارزه با اعتیاد مراکز بهبود اقامتی میان مدت مراکز درمان و بازتوانی سرپایی و مراکز گذری کاهش آسیب است.

 

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: در حال حاضر23 مرکز خدمات درمانی معتادین تحت پوشش بهزیستی استان زنجان هستند که از این تعداد 11 مرکز اقامتی ، 12 مرکز سرپایی و1 مرکز کاهش آسیب در حال ارائه خدمات درمانی به معتادین است.

 

کد خبر 713386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha