به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، عبدالنبی سواعدی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان، در گردهمایی ارائه تجربیات اجرایی و عملیاتی مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان، گفت: : از عوامل عمده رشد و توسعه اقتصادي و اجتماعي هر جامعه، تربيت نيروي انساني کارآمد است و آموزش فنی و حرفه ای نقش مهمی در تشکیل این سرمایه انسانی و ورود آنها به بازار کار ایفا می کند.
وی افزود: اجرای بسته مهارتی برای ارائه آموزش نرم افزار و سخت افزار به افراد جویای کار فاقد مهارت باعث می شود تا فرد بتواند پس از اتمام دوره مهارتی دوره کسب و کار، اخلاق حرفه ای و کارآفرینی فراگرفته و سریع تر جذب بازارکار شود.
سواعدی، با اشاره به اینکه این امر می تواند سبب تحول در استقبال جوانان از آموزش فنی و حرفه ای شود، تصریح کرد: آموزش ها را متناسب با سرمایه گذاری ها و نیازهای بومی و منطقه ای ارائه دهیم تا شاهد اثربخشی و کارآیی آن در سطح جامعه باشیم.
وی با بیان اینکه حرف و رشته هایی برای آموزش برنامه ریزی شوند که با کیفیت و اثربخش بوده و سبب تربیت نیروی ماهر و توانمند و متخصص برای ورود به بازار کار شوند، عنوان کرد: با استفاده مطلوب و بهینه از زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری، رویکرد های جدید آموزشی سازمان را به سمت استقرار نظام بهره برداری پیش ببریم.
وی طرح معین اقتصادی با سرمایه گذاری صنایع بزرگ وکوچک برای توانمند سازی و ارتقای مهارت افراد جویای کار را امری مهم و ضروری تلقی کرد و اذعان داشت: می توان با مهارت آموزی معطوف با اشتغال منجر به فقرزدایی در جامعه کمک کرد.
مدیرکل فنی و حرفه ای خوزستان، بر ضرورت تعامل با دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها و صنایع و صنوف، به منظور ارائه آموزش های مهارتی کیفی و اثرگذار تاکید کرد و خواستار اجرای طرح مهارت آموزی در مساجد شد.
وی با بیان اینکه طرح آموزش جوانان در مساجد می تواند از طرح های موفق مهارت آموزی در جامعه باشد که نماینده ولی فقیه دراستان بر آن تاکید دارد، خاطر نشان کرد: این طرح باید با همکاری نزدیک فنی و حرفه ای در شهرستان ها اجرایی شود.
نظر شما