۲۹۱ مجوز مشاغل خانگی در خراسان جنوبی صادر شد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی از صدور ۲۹۱ مجوز مشاغل خانگی مستقل و پشتیبان از ابتدای سال جاری تاکنون در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان بیرجند، عباس رکنی امروز ( 5 تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی از جمله برنامه هایی است که از سال 1390 آغاز شده و ادامه دارد.

 

وی گفت: در این حوزه نیاز به تغییر کاربری مشاغل خانگی نیست و افراد می توانند در محل زندگی نیز فعالیت خود را انجام دهند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه از ابتدای آغاز طرح تاکنون در خراسان جنوبی 26 هزار و 191 فقره مجوز مشاغل خانگی مستقل و پشتیبان صادر شده، افزود: از ابتدای امسال نیز 266 فقره مجوز مشاغل خانگی مستقل و 34 فقره مجوز پشتیبان صادر شده است.

 

رکنی ادامه داد: از سهمیه تسهیلات مشاغل خانگی استان در سال 96 تاکنون 14 میلیارد تومان ابلاغ شده است.

 

وی با اشاره به اینکه تعداد یک هزار و 155 طرح مشاغل خانگی با اعتبار 15 میلیارد و 345 میلیون تومان برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده اند، افزود: تاکنون به 765 طرح مشاغل خانگی با مبلغ 9 میلیارد و 973 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده که میانگین تسهیلات پرداختی در این حوزه 71.2 درصد است.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی یادآور شد: از تسهیلات پرداختی به مشاغل خانگی تاکنون برای 2 هزار و 320 نفر اشتغال ایجاد شده است.

 

رکنی از آغاز اجرای «طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی» با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: این طرح به صورت پایلوت در هشت استان در حال اجرا است.

 

مجتبی ابراهیمی، مدیر طرح ملی الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از نهادهای دست اندرکار در طرح الگوی توسعه مشاغل خانگی نقش تسهیل گر را ایفا می کند و قرار است شیوه توسعه مداخله ای را در پیش گیرد.

 

وی با بیان اینکه در گام نخست طرح؛ شناسایی مشاغل مورد نیاز متناسب با ظرفیت استان و نقش آفرینان در اجرای این طرح به صورت کامل انجام شد، افزود: مرحله دوم اجرای طرح توانمندسازی اشخاص برای ورود به مشاغل خانگی و فراهم کردن زیرساخت های آموزشی است.

 

ابراهیمی با اشاره به اینکه در مرحله سوم نیز اتصال به بازار به عنوان یک اصل برای ورود به مشاغل خانگی در دستور کار است، ادامه داد: با تعدادی از برندهای استانی و ملی صاحب نام هماهنگی های لازم انجام می‌شود تا محصولات با کیفیت تولید شده توسط صاحبان برخی مشاغل خانگی را عرضه کنند.

 

مدیر طرح ملی الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: آموزش‌های مهارتی به متقاضیان واجد شرایط در این طرح رایگان ارئه می‌شود.

 

به گفته وی کلیه متقاضیان را‌ه اندازی مشاغل خانگی می‌توانند بعد اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی متقاضیان راه‌اندازی مشاعل خانگی نسبت به ثبت نام در سامانه الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی www.inhb.ir اقدام کنند.

 

 

کد خبر 712934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha