به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، محمدرضا احمدی، رئیس شوراهای حل اختلاف استان زنجان ظهر امروز(2 تیر) در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته قوه قضائیه اظهار کرد: به منظور رسیدن به بلوغ شوراها نیازمند اصلاح برخی از قوانین هستیم.
وی با یادآوری اینکه مصالحه بین طرفین دعاوی از وظایف شوراهاست، ادامه داد: شوراها حق رای ندارند و تنها به صلح و سازش بین طرفین کمک می کنند.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان زنجان تقویت شعبات حل اختلاف را از اولویت های سال جاری اعلام کرد و گفت: پرونده هایی تا سقف 20 میلیون تومان که از پیچیدگی کمتری برخوردار است از طریق شوراهای حل اختلاف به مصالحه کشیده می شود.
احمدی با یادآوری اینکه 55 درصد پرونده های شورای حل اختلاف با مصالحه به پایان می رسد، گفت: میانگین کشوری در مصالحه پرونده های شورا 31 درصد است.
این مقام مسوول با اشاره به ورود 3500 پرونده به طور متوسط به شوراهای حل اختلاف در استان زنجان تصریح کرد: در مجموع 41 هزار و 832 پرونده به شوراها وارد می شود.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان زنجان به فعالیت شعبات شوراهای حل اختلاف در 40 روستای استان اشاره کرد و گفت: در مجموع 52 شعبه شورای حل اختلاف در استان فعال است که از این تعداد 22 شعبه در شهر زنجان می باشد.
احمدی بیشترین پرونده های شوراهای حل اختلاف را مطالبه وجه خواند و افزود: برخی از پروندهها مانند پروندههای انحصار وراثت قابلیت صلح و سازش ندارند.
وی ادامه داد: برای 32 هزار و 500 پرونده رای صادر شده است که به رای کمتر از 3 هزار پرونده آن اعتراض شده است.
نظر شما