به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از آستان مقدس حضرت معصومه سلامالله علیها، آیتالله سید محمد سعیدی در دیدار رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی کشور با اشاره به آیه 138 سوره بقره اظهار داشت: رنگ خدایی یکی از بهترین رنگها است، اگر انسان بهجایی غیر از خدا وابستگی داشته باشد در انجام امور و فعالیتها موفق نخواهد شد.
وی بابیان اینکه اگر انسان به اختیار خود فطرت را حفظ کند قطعاً در همه امور مؤثر و تأثیر گزار خواهد بود، افزود: انسان باید در بسیاری از مسائل بهویژه در موضعگیریها نگاه حسی به مسائل داشته باشد و آن را نیز به دیگران منتقل کند.
تولیت آستان مقدس کریمه اهلبیت (س) امام خمینی(ره) را ذخیره ای برای شیعه دانست و تصریح کرد: هنگامیکه امام خمینی(ره) به انقلاب سامان بخشیدند بسیج، با عنوان خدامحوری و اخلاص شناخته میشد.
وی ادامه داد: ممکن است در زندگی پیشنهادهایی به ما شود اما بهترین پیشنهاد حفظ فطرت الهی است.
آیتالله سعیدی خاطرنشان کرد: رنگ الهی همان چیزی است که درآیات الهی وجود دارد، محور حبلالله نگاه مطلوبی است که به انسان جهت میدهد، برخی افراد هنگامیکه میخواهند با ادیان دیگر تعاملی برقرار کنند به این محور اصلی توجه نمیکنند و همین مسئله موجب می شود موفق نباشند.
وی با بیان این که اگر رنگ الهی را حفظ کنیم همه رنگها از بین رفتنی خواهند بود، تصرحی کرد: نباید مسئولانی داشته باشیم که در برابر بیگانگان خودباخته عمل کنند.
امامجمعه قم محتوا سازی را یکی از کارهای مهم بسیج اساتید دانست و ابرازکرد: محتوا سازی باید یکی از کارهای مستمر این مجموعه باشد، اگر لحظهای از آن غافل شویم از مسیر الهی جدا خواهیم شد.
وی تأکید کرد: اگر محتواسازی در بسیج اساتید رصد شود سایر اقشار بسیج به موفقیت های بیشتری دست خواهند یافت؛ بنابراین باید این گام را محکم برداشت و به معرفت بسیج افزود.
آیتالله سعیدی حاشیهسازی را یکی دیگر از برنامه های ضروری بسیج اساتید دانست و خاطرنشان کرد: یکی از کارهای هیئت اندیشهورز بسیج اساتید این است که نگذارد حاشیهسازی در این مجموعه صورت گیرد، چراکه هرگاه دانشگاهها از مسائل حاشیهای فاصله پیدا کنند، پیشرفت می کنند، ولی هر وقت در این مسائل گرفتار شوند، از پیشرفت فاصله می گیرند.
وی با اشاره به سالروز شهادت شهید چمران عنوان کرد: شهید چمران میتواند الگویی برای دانشجویان و اساتید دانشگاه باشد چراکه زندگی ایشان سرشار از رنگ الهی بود.
نظر شما