به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، محمدعلی اخوان بهابادی، ظهر امروز (۳۰ خرداد) در مراسم معرفی رئیس دانشگاه علمی کاربردی ایلام اظهار کرد: در دولت های نهم و دهم با افزایش بی رویه تعداد مراکز علمی و کاربردی بدون توجه به نیاز جامعه و بازار مواجه بودیم بطوریکه تعداد این دانشگاه ها به بیش از ۱۲۰۰ مرکز رسید.
وی ادامه داد: این مراکز در ادامه در جذب دانشجو و تامین هزینه های خود با مشکلات عدیده ای روبرو شدند که در همین راستا نیز طرح ساماندهی این مراکز در دستور کار قرار گرفت.
معاون دانشگاه علمی و کاربردی تاکید کرد: کمبود متقاضی و صندلی های خالی در مراکز علمی کاربردی و حتی دانشگاههای دولتی از مهم ترین معضلاتن پیش روی بخش آموزش عالی در کشور است.
اخوان بهابادی ادامه داد: تنها ۱۵ درصد تعداد دانشجویان کشور در دانشگاه های علمی کاربردی و زیرمجموعه های آن به تحصیل اشتغال دارند و رساندن این تعداد به ۳۰ درصد تا پایان برنامه ششم توسعه با توجه به شرایط کنونی کشور تقریبا غیرممکن است.
وی اضافه کرد: مراکز علمی کاربردی کشور از سال ۹۲ تاکنون روند کاهش داشته بطوریکه ابتدا در یک مرحله از ۱۲۰۰ مرکز به ۹۴۱ و در مرحله بعد به ۶۰۶ مرکز کاهش یافت.
معاون دانشگاه علمی و کاربردی با بیان اینکه بازار کار فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی تامین شده است، خاطرنشان کرد: بیش از ۶۰ درصد دروس در دانشگاه علمی کاربردی بصورت عملی و در محیط کار ارائه می شود.
نظر شما