به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، محمدرضا واعظ احمدی، در مراسم گرامی داشت روز جهانی صنایع دستی که در کاخ موزه نیاوران برگزار شد، گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر این صندوق دستاورد مهم نظام جامع و رفاه کشور است که در سال ۱۳۸۴ با هدف پوشش بیمه تامین اجتماعی برای روستائیان و عشایر تصویب شد.
مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه بیمه شاغلین روستایی و عشایری به دلیل نداشتن کارفرما دچار مشکل است، افزود: برای حل این مشکل، تفاهم نامه ای بین صندوق و صنایع دستی منعقد کردیم تا هنرمندان صنایع دستی ساکن روستاها را تحت پوشش بیمه قرار دهیم.
وی در توضیح خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: بیمه های پایه شامل چهار خدمت اصلی از جمله بازنشستگی، از کار افتادگی، فوت و درمان است که در تفاهم نامه با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سه خدمت آن را لحاظ و برای یکصد هزار نفر این بیمه را اعمال کرده ایم.
واعظ احمدی خاطرنشان کرد: در قالب تفاهم نامه، دو سوم از سه سوم حق بیمه را به نمایندگی از دولت می پردازیم و یک سوم آن را هم بیمه پرداخت می کند. اگر کسی بخواهد در کارگاهی مشغول به کار شود، باید برای بیمه ۱۴۰ هزار تومان از حق سرانه را خودش و ۳۰۰ هزار تومان را کارفرما بپردازد. ما سهم دولت را برای شاغلین صنایع دستی در روستاها می پردازیم و فرد می تواند با ۲۰ هزار تومان به جای ۱۴۰ هزار تومان بیمه شود.
نظر شما